Alexandru Ciucu a oferit primele declarații, după procesul de custodie cu Alina Sorescu. 

După două decizii nefavorabile date de instanță, în urma ordonanțelor pe care le-a solicitat, Alexandru Ciucu va avea dreptul să petreacă mai mult timp cu fetițele sale. Potrivit sentinței judecătorilor, care s-au pronunțat în procesul său de divorț de Alina Sorescu, intentat de artistă la începutul anului trecut, cele două copile vor sta o săptămână la mama, și o alta la tatăl lor.

„Mă bucur de această hotărâre, pentru că îmi iubesc mult copiii. Cred că este o decizie în beneficiul fetițelor noastre. Alte declarații nu mai doresc să fac pe această temă”, a spus Alexandru Ciucu pentru CANCAN.RO.

În ceea ce privește posibilitatea de a-și întemeia din nou o familie, designerul a precizat:

„Recăsătoria nu e un subiect la care să mă gândesc acum. Mă concentrez la ce e mai bine pentru copii”.

Alina Sorescu, nemulțumită de sentința dată în procesul de custodie

Alina Sorescu este nemulțumită de sentința dată în procesul de custodie. Artista spune că va lupta până la capăt pentru a câștiga fetițele permanent.

Teama Alinei Sorescu că ar putea să își piardă fetițele s-a adeverit, într-un fel. Instanța a pronunțat decizia și a stabilit o custodie comună. Astfel Raisa și Carolina vor petrece o săptămână în grija mamei, iar o altă săptămâna în grija tatălui.

Această decizie a nemulțumit-o pe Alina Sorescu. Artista este determinată să nu lase lucrurile așa și să lupte până la capăt. Cântăreața va ataca decizia și va face apel.

„A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființa mea să rămân demna în demersul meu de a avea și eu și fetele o viata liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mama și o săptămână la tata. Voi lupta de aceasta data eu până la capăt. Și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe. Pentru a le creste într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut.

Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama. Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani. Pentru că acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere. Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea. Dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi. Mai ales pentru programul școlar.

„Voi lupta până la capăt”

Sper ca judecătorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții.

Declarația avocatei mele Nicoleta Popescu este următoarea.

Alexandru Ciucu petrece mai mult timp cu fetițele: «Soluția nu are o bază legală, nu ia în considerare drepturile și interesele minorelor și ale mamei. Va afecta echilibrul emoțional al fetițelor și este total nepractică, fiind de natură a perpetua și accentua situația tensionata dintre părți. Ceea ce în mod evident este contrar intereselor minorelor »”, a anunțat Alina Sorescu.

Articolul Alexandru Ciucu, primele declarații după procesul de custodie cu Alina Sorescu: „Mă bucur…” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Camelia