Reghe și Corina au dat petrecerea anului pentru micuțul Liam. A fost petrecere în toată regula, noaptea trecută! CANCAN.RO v-a arătat, în exclusivitate, momentele-cheie de la super-party-ul de botez al micuțului Liam Simeon, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Invitații au petrecut până în zori!

A fost super-party, ieri, în lumea bună a Capitalei. Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc l-au creștinat pe fiul lor, Liam Simeon, iar CANCAN.RO a fost singura publicație din România ce a luat parte la superbul eveniment!

Citește și: Reghe și Corina și-au creștinat fiul în mare secret! Imagini de la botezul micuțului Liam

Atât la biserică, cât și la Clubul Diplomaților, aflat în partea de Nord a Capitalei. Invitații s-au distrat până dimineața, s-au înfruptat din bunătăți și au dansat pe cele mai tari melodii ale momentului. (Vezi AICI cum s-au distrat invitații)

Reghe și Corina au dat petrecerea anului pentru micuțul Liam

Printre artiștii care au întreținut atmosfera la super-petrecere a fost și Costel Biju. Cântărețul a dat dedicații „fără număr”, iar invitații s-au distrat de minune. Mai mult decât atât, în timpul unei melodii, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc s-au sărutat cu foc, chiar în fața tuturor! Momentul poate fi urmărit în videoclipul de mai sus!

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au creștinat fiul

Reghe și Corina și-au creștinat fiul în mare secret! Ziua de duminică, 25 septembrie 2022, s-a anunțat a fi extrem de frumoasă și înfloritoare pentru cuplul Laurențiu Reghecampf – Corina Caciuc. Cei doi și-au creștinat fiul în secret, la o altă biserică! În ultima clipă, cuplul a decis să schimbe cu totul locația, pentru a fi feriți de ochii presei! Însă, CANCAN.RO este singura publicație națională care a avut acces la superbul eveniment!

Articolul Botez cu dedicații și sărutări pasionale până în zori! Reghe și Corina au dat petrecerea anului pentru micuțul Liam apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Camelia