Bruce Willis a admis că a avut o „eroare de judecată” după ce i s-a cerut să părăsească un magazin din Los Angeles fiindcă a refuzat să poarte o mască de protecție, scrie BBC.

Actorul în vârstă de 65 de ani a fost fotografiat luni intrând într-o farmacie din California fără o acoperitoare facială, transmite emedicina.md cu referire la hotnews.ro

„A fost o eroare de judecată”, a declarat Willis pentru revista People.

„Fiți în siguranță oriunde ați fi și haideți să continuăm să purtăm mască”, a adăugat acesta.

Refuzul lui Willis de a purta mască a stârnit comentarii acide pe Twitter, unii numindu-l „covidiot”.

Jurnalista Olivia Messer a remarcat că dacă Willis și-ar fi tras eșarfa peste față n-ar fi avut probleme în timp ce producătorul TV Bryan Behar a glumit că un angajat al farmaciei „a reușit ceea ce [antagonistul din Die Hard] Hans Gruber nu a putut: să-l dea afară pe Willis din clădire”.

Primarul Los Angeles-ului, Eric Garcetti, a introdus anul trecut obligativitatea purtării acoperitoarelor faciale în toate spațiile publice pentru a preveni răspândirea coronavirusului cu câteva excepții printre care copiii cu vârsta de sub doi ani și persoanele cu anumite dizabilități.

California a devenit unul dintre epicentrele pandemiei de COVID-19 din Statele Unite în ultimele luni, statul depășind pragul de două milioane de contagieri de la izbucnirea pandemiei.

Comitatul Los Angeles din acest stat este unul din cele mai puternic afectate.

hotnews.ro

Sursa:

Sanatate, medicina, tratament, boli, medicamente, sfatul medicului – Sanatate, medicina, tratament, medicamente. Sfatul medicului – Consultatii online. Articole medicale: boli, afectiuni, prim ajutor, dictionar, diete, sport.

Emedicina Portal de știrihttps://emedicina.md/feed/
Author: admin