Pe cât de jovial pozează în emisiunea lui, ”Ce spun românii”, pe atât de dur poate deveni Cabral dacă cineva îl scoate din pepeni! Și s-a văzut asta într-un episod recent consumat în trafic, când a luat atitudine în fața unui șofer indecis… 

Cu speranța că viața i se va ușura prin trafic dacă va opta pentru o motocicletă, Cabral a îmbrățișat cu optimism această schimbare. Cu timpul a devenit pasionat de motoare și de adrenalina pe care o oferă.

Nu face însă depășiri periculoase și este un șofer prudent. Și, mai ales, nu a fost implicat până acum în conflicte pe stradă. Iată că un incident în care a fost implicat recent l-a scos până și pe el din minți și i-am văzut o altă față.

Aflat în zona Pantelimon, acesta s-a intersectat cu o dubă, al cărei șofer l-a enervat rău de tot! Pe lângă faptul că vehiculul circula foarte încet, individul de la volan nici nu-i lăsa pe ceilalți să depășească. Revoltat de situație, prezentatorul nu a mai suportat și a luat atitudine. Mai multe detalii și imagini cu reacția lui Cabral găsiți pe CANCAN.RO.

Ce salariu are Cabral la Pro TV

Cătălin Măruță și Cabral au avut un schimb de replici interesant. Totul a pornit de la faptul că prezentatorul „Ce spun românii” i-a zis colegului său de la Pro TV că, spre deosebire de el, muncește și este obosit. Cabral a insinuat ca Măruță este ajutat de cei din emisiune și nu depune prea mult efort la serviciu.

Pe de altă parte, acesta i-a replicat că, în timp ce el se află în direct 5 zile pe săptămână, Cabral nu filmează decât o lună, apoi se poate plimba în voie oriunde își dorește.

Cătălin Măruță nu s-a lăsat și imediat a venit cu replica. „La ce salariu ai, aș munci și eu ca tine”, a spus acesta.

Se zvonește însă că salariul lui Cabral ar fi în jur de 10.000 de euro!

Articolul Cabral, la un pas să se ia la bătaie în trafic! Cine a reușit să-l scoată din minți apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Maria