Cum arată mormântul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Palatul Buckingham a publicat prima fotografie cu noua piatră funerară. Acest lucru de la locul unde a fost înmormântată Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Iată cum arată mormântul Majestății Sale!

Astfel, pe contul de Twitter The Royal Family a fost postată o fotografie cu mormântul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Dar și un mesaj despre piatra funerară care se află în Capela Memorială Regele George VI de la Castelul Windsor.

Cum arată mormântul Reginei Elisabeta. Prima fotografie oficială

„O piatră funerară a fost plasată în Capela Memorială Regele George VI, ca urmare a înmormântării Majestăţii Sale Regina Elisabeta. Capela Memorială Regele George VI se află în interiorul Capelei St. George, Windsor”, se arată pe contul de Twitter The Royal Family.

Pe piatra din marmură neagră belgiană sunt trecute următoarele: Regina Elisabeta a II-a (1926-2022), prinţul consort Philip (1921-2021), dar şi părinţii Reginei Elisabeta a II-a, Regele George VI (1895-1952) şi Regina mamă Elisabeta (1900-2002).

Când se poate vizita capela unde se află mormântul Majestății Sale

Cum arată mormântul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Noua piatră funerară de la mormântul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii o înlocuieşte pe cea care le era dedicată Regelui George VI şi Reginei mamă. Potrivit BBC, Capela Memorială Regele George VI de la Castelul Windsor va fi deschisă publicului începând de joi, cu excepţia zilelor de duminică. La capelă pot merge persoanele care au cumpărat bilete pentru a vizita Castelul Windsor. Un bilet costă 28.50 lire sterline în zilele de sâmbătă şi 26.50 lire sterline în celelalate zile ale săptămânii.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost înmormântată luni, alături de soţul ei, Prinţul Philip, la Capela Memorială Regele George VI de la Castelul Windsor.

Carmen Harra, detalii șoc! Povestea diamantului blestemat din coroana Reginei Elisabeta a II-a

Carmen Harra a dezvăluit detalii șoc, pe care foarte puțini le știu. Se pare că diamantul din coroana Reginei Elisabeta a II-a este blestemat.

Este bine de știut că, Regina Elisabeta a-II-a a fost o mare iubitoare de bijuterii. Suverana a avut, potrivit informațiilor, una dintre cele mai mari și valoroase colecții de coroane din lume. E adevărat, unele făceau parte din Bijuteriile Coroanei, însă altele îi aparțiuneau personal.

Povestea diamantului blestemat din coroana Reginei Elisabeta a II-a

„Coroana imperială de stat”, este una dintre cele mai cunoscute coroane, și este cea care a stat aşezată deasupra sicriului reginei la Westminster Hall.

Articolul Cum arată mormântul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Prima fotografie oficială apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Camelia