Cum vede Nadine viața la 45 de ani? Vedeta nu se lasă de carte și învățat și a avut dorințe ușor de realizat de ziua ei, din partea băieților săi, soțul ei, dar și băiatul, Noah. Ce cadouri și-a dorit artista și cum vede ea viața acum, la maturitate, după ce s-a mutat în Franța, Nadine a dat detalii pentru CIAO.RO!

Și chiar dacă acum nu se mai simte zglobie, așa cum zice, Nadine mărturisește că la aceasta vârstă înțelege mai bine unele lucruri și că îi pasă mai mult.

Astăzi împlinesc 45 de ani. Nici mult, nici puțin, depinde de unde te uiți. Am scăzut pe calculator 2022-1977 și atât mi-a dat. Cumva, nu eram foarte sigură. Trecerea timpului îmi lasă un sentiment bizar, nici de bine, nici de rău, doar bizar. La 45 de ani nu mă mai simt zglobie. I-am văzut pe alții chiar mai mari decât mine foarte zglobii și plini de viață. Îi bănuiesc că se prefăceau.

Eu sunt obosită și ușor blazată. Trag de mine… Poate din cauza vremii, poate a rușilor… poate că ajung să trăiesc anii care nu te mai lasă să te prefaci că nu vezi, și că nu înțelegi. Pe cuvânt că mulți ani am fost zglobie pentru că nu pricepeam mare lucru din ce se întâmplă în jurul meu. Și nici nu îmi pasă.  Dar acum… Acum “văd”, “aud”, îmi pasă, și înțeleg mai mult decât mi-aș dori. Am priceput multe de la aniversarea trecută, însă la fel de multe au intrat în ceață. Bizarul și de aici vine… Mă rog, de ale vieții și de ale omului. La mulți ani, să ne trăim, și să ne bucurăm unii de ceilalți…”, a fost mesajul postat de Nadine pe social media.

La 45 de ani nu și-a dorit cadouri substanțiale

Pentru că îi place să învețe încă și uneori o face chiar cot la cot cu fiul ei, Noah, Nadine a vrut să își personalizeze biroul și să îl facă mai roz decât este, așa că a primit ce și-a dorit.

Pentru că mă aflu într-o fază roz a vieții mele, le-am cerut băieților să îmi dea diverse obiecte roz pentru viața mea de studentă și așa că am primit niște căști anume roz și diverse marcăre, că le-am cerut și multe marcăre colorate,  gume de șters, orice doar  roz să fie,  și s-au conformat și mi-au adus papuci de casă roz și blănițe de pus pe jos la mine în birou, roz, perne cu blăniță roz, orice pentru birou, roz. Când o să intru în faza de albastru sau roșu sau așa, o să ne redirecționăm! Dar deocamdată variațiuni pe tema roz pentru birou.

Nu vroiam pentru viața mea  în afara studenției ci orice  obiect îmi va înfrumuseța viața de zi cu zi la biroul de  lucru pentru că aici stau  mai mult decât în oricare altă parte. Mai urmează, pentru că nu au avut așa, nu s-au  mobilizat foarte bine că tot au avut tot felul de alte lucruri de făcut dar urmează și un scaun roz și o lampă roz. Multe nici nu le-au găsit să fie rozul care îmi place pentru că nu îmi place orice roz și nu a  fost o temă ușoară pentru anul ăsta dar s-au descurcat până acum„, a povestit Nadine pentru Ciao!

 

Articolul Exclusiv| La 45 de ani vede viața în roz! Ce cadouri a primit Nadine de la băieții ei apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Popa Dana