Marcel Pavel a fost invitat în emisiunea „Între Prieteni”, difuzată pe Metropola TV, unde nu a putut să se abțină și a „ciupit” cu limită, evident, piața muzicală actuală. Artistul este mai degrabă dezamăgit de ceea ce se întâmplă pe platformele de social media, fie că vorbim despre Instagram, Facebook sau Youtube.

„Acum, în ziua de azi, ce întrevăd eu nu sunt speranțe prea mari, cultura, valorile culturale sunt ascunse. Dovadă este, bunăoară, activitatea din social media și youtube unde sunt promovate personaje meteorice, dar care totuși rezită. Știu, este cumva o contradicție, însă aceasta este realitatea!”, i-a povestit artistul Danei Istrate, moderatorul emisiunii „Între Prieteni”.

Marcel Pavel a fost la un pas să-și piardă viața din cauza coronavirusului. Este dependent de pastile de inimă

Artistul a amintit în timpul interviului și despre perioadă nefastă prin care a trecut anul trecut atunci când a fost la un pas de colaps din cauza noului coronavirus.
Marcel Pavel se confruntă cu probleme după infecția cu coronavirus, deși a fost diagnosticat acum mai bine de 1 an. Chiar dacă a reușit să se vindece, artistul va fi mereu dependent de pastile pentru inimă.
Acesta a fost la un pas să fie intubat în urma infectării, după cum declara și anul trecut. Cântărețul a scăpat de infecție, în cele din urmă, dar a rămas cu sechele și acum, după un an.
„Cu sănătatea sunt bine, am tras mult. Am rămas însă cu tensiune foarte mare, toată viața voi lua tratament pentru inimă. La externare, anul trecut, am avut tensiunea 19!”, a conchis artistul.

Urmărește întreg interviul aici:

Articolul EXCLUSIV Marcel Pavel: „Pe canalele de social media, pe youtube, sunt promovate personaje meteorice, dar care totuși rezită!” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: ileana.ghinea