TJ Miles, dezvăluiri de după gratii. Faimosul TJ Miles este un tip surprinzător și foarte șarmant. Că e încă singur e un mister dar măcar am aflat ce tip de femeie i-ar face cu ochiul. Și că preferă brunetele… neoperate!

Și pentru că nu există limite pentru el și e mânat de multă ambiție să ajungă cât mai sus, TJ Miles are planuri mărețe. Nu își dorește doar o femeie puternică lângă el, care să se facă utilă, ci și un avion privat, de ce nu! Despre toate astea a povestit exclusiv în interviul pe care l-a acordat reporterului Ciao.ro! Un TJ Miles supraviețuitor, care luptă cu toate forțele să ajungă departe.

Cum îl găsim azi pe Faimosul TJ Miles? Cât de dor îți este de Survivor? Ce ți-a plăcut și ce nu ți-a plăcut acolo? Ce îți lipsește practic din acest reality show?

Îmi este dor de Survivor deoarece acolo nu am avut nimic din rețelele de socializare, fără lux, am fost pur și simplu pe insulă, fără confort. A fost ceva real, distractiv, a fost o schimbare de viață această experiență. Îmi cam doresc viața aia dar eu înțeleg că nu te poți delimita de viața reală cu bani, telefoane, confort. Viața la Survivor e o viață temporară de show care ori te face mai puternic. Ori nu poți să o duci până la capăt. Până la urmă asta îmi lipsește, deconectarea de social media, plătit facturi și bani.

TJ Miles, dezvăluiri de după gratii

Ai început de jos și acum ești o prezența constantă și de succes pe social media! Care este rețeta și cât de greu ți-a fost să ajungi aici? Ai întâmpinat piedici?

Da, am început de jos. Sunt o persoană constanța în succes, social media, am întâmpinat piedici, este foarte greu, rețeta nu o pot da, pentru că nu poți să faci ce fac eu. Nu poți gândi cum gândesc eu, creierul meu este diferit, trebuie să vii cu ceva diferit, că să fii plăcut, trebuie să aduci plus valoare ca persoană. Am avut multe piedici! Singurul sfat pe care pot să-l dau este să fii tu, să nu te schimbi, să nu te lași niciodată. Pentru că atunci când crezi că nu mai poți, te lași, și de fapt dacă mai puteai un pic reușeai. Ai nevoie de consistentă că să poți reuși, trebuie să faci imposibilul. Iar atunci când chiar nu merge trebuie să știi să schimbi niște lucruri și contează și oamenii din jurul tău, să fie cu ține și nu împotriva ta și multă ambiție.

Cât de greu este să creezi conținut pentru rețelele sociale? De unde îți iei inspirația și care crezi că este concurența ta?

Aici e importantă echipa, nu e greu să creezi conținut dacă ai o echipă corectă, aceasta vine din tipul de om care ești. Oamenii se aseamănă! Dacă cei care vor face echipă sunt diferiți, automat lucrurile nu vor merge, nu poți avea același succes, trebuie să ai aceeași mentalitate, să ai aceeași vibrație. Inspirația mea vine din experiența vieții, și concurența mea este fix omul în oglindă. Inspirația vine din tot ce am făcut în viața mea! Cred în Dumnezeu, cred în familie, nu există să ai prieteni pe durată scurtă, la mine “ familia” înseamnă pentru totdeauna.

Câștigi banii ușor! Îți faci toate poftele sau ești chibzuit?

Banii se câștigă ușor atunci când faci totul cu pasiune, când faci totul de plăcere, îți urmărești visele, nu mai devine un job, este un stil de viață. Îmi fac toate poftele, acestea vin cu evoluția, cum trec la nivelul următor, am alte pofte. La un moment dat o să ajung să am un avion privat, acum sunt doar la business, înainte eram la economic, asta e viața și mergem mai departe.

Pui bani deoparte pentru zile negre?

Pun bani deoparte, dar doar sub formă de investiții, îmi place să pun banii la muncă, să facă alți bani. Banii puși deoparte lichizi sunt o gândire greșită, eu cred în investiție în propria persoană, în educație și cred că trebuie cheltuiți banii ca să faci mai mulți bani.

Ce a pățit în închisoare artistul

Cum ești tu, de fapt, în spatele cortinei, cum se zice? Cum îți place să te descrii?

Eu sunt, de fapt, cum sunt eu. La mine nu se schimbă nimic! Îmi place și am ales să fiu eu tot timpul anului, am și eu stări proaste când sunt bolnav, stări proaste sau de fericire dar, în principiu, eu sunt neschimbat. Nu pot avea mai multe fete. Dacă mă doare capul este că sunt bolnav, nu mă schimb că am un motiv, nu mă schimb pentru cineva într-un fel și pentru altcineva în alt fel. Sunt la fel în fața tuturor. În engleză există și o vorba “I wear my heart on my sleeve” (n.r.: “Îmi port inima pe mânecă). Eu mă descriu un om loial, un om deștept, ambițios, consistent, un om care nu se lasă, un om care muncește, nu cred în talent, cred că doar dacă muncești, reușești.

Ai trăit mult timp în Canada, la Toronto! Ai simțit vreodată un regret pentru faptul că te-ai întors în România?

Nu există nici un regret în viața mea. Nu trăiesc cu regrete, eu fac ce vreau întotdeauna, mai bine să greșesc decât să am regrete că ce se putea întâmpla dacă făceam acest lucru. Faptul că am venit în România a fost destinul! Eu cred foarte mult în Dumnezeu, nu există să am regrete. Până la urmă eu nu sunt întors în România, eu sunt cetățean român, cu domiciliul în Canada, cu viza de flotant în România. Eu încă am casă în Canada, am domiciliul acolo, am prieteni acolo, eu acum sunt internațional, o văd ca pe o evoluție, am evoluat fiind în România.

Ai spus la un moment dat că a trebuit să treci prin Iad ca să ajungi aici și că ai avut probleme cu legea! Te-ai vindecat complet de traumele trecutului?

Am trecut prin iad să ajung aici, așa a fost, am avut probleme cu legea, m-am vindecat complet de traume. Faptul că am fost vocal pe social media de aceste lucruri și am vorbit despre ele, m-au ajutat foarte mult în viaț a personală și psihic, am ținut foarte multe lucruri în mine de  rușine, de familie, de părinți, de Dumnezeu. Nu credeam că o să fac niciodată, dar faptul că am facut-o, sfătuiesc oamenii să vorbească despre traume, măcar cu prietenii, cu familia, poate ajungi să te vindeci mult mai repede. Am ajuns într-un loc liniștit în viața mea, m-am vindecat, mă concentrez pe nivelul următor. Cred că prin ce am trecut m-a pregătit Dumnezeu pentru ce o să urmeze în viața mea, și sunt foarte recunoscător că sunt aici și că pot motiva și pe alții. Sunt pregătit pentru tot ce o să urmeze în viața mea.

„Asta m-a marcat, m-a schimbat în…”

Cum a fost experiența cu închisoarea? Cât de tare te-a marcat? A fost ca un duș rece pentru tine?

A fost foarte rău pentru că nu am fost închis că eram vinovat, a fost un arest într-o celulă până caută ei ce au de căutat, și dacă ieși te prezinți la tribunal când este timpul, dacă pierzi procesul te duci la închisoare, eu nu am făcut închisoare pentru că am câștigat toate procesele, nu am nici o înregistrare criminală, sunt curat de la cap la coadă, pot călători oriunde în SUA, Canada, nu am cazier. Acest lucru mi-a arătat că viață e prea scurtă să te focusezi pe lucruri care nu merită și să foloseși talentul pentru lucruri care merită, m-a marcat, m-a schimbat, m-a făcut să fiu trist, sunt un om care crede în bunătate, crede în Dumnezeu, cred că totul are un rost, dacă ești suficient de atent și de deștept să vezi toate semnele și să iei avantaj față de ele, să treci la nivelul următor.

Dacă ar fi să îți reproșezi ceva…?

Ar fi să nu fac pe toată lumea fericită, că nu am cum, nu mă fac fericit decât pe mine și cine e cu mine, nu trebuie să fie nimeni supărat, binențeles că o să fie afectați de fericirea mea, dacă câștig eu, câștigi și tu. Ce mi-aș reproșa eu este să nu las pe nimeni apropiat de mine să mă afecteze părerea lor, când eu știu ce trebuie să fac, nu o să mă las afectat de nimeni, nu cred că toți o să vadă același lucru, sau să creadă ca mine, câteodată mă las afectat de opinia oamenilor când ei spun ceva și eu zic că nu e corect, mă doare.

Cu cine ți-ai dori să ai o relație dintre vedetele de la noi?

Cineva exotic, cineva frumos, pot să vă zic că e brunetă 100 %.

Ai multe admiratoare! Totuși ce fel de femeie ți-ai dori lângă tine?

Am multe admiratoare,în primul rând mi-aș dori să am cea mai tare femeie lângă mine, cea mai frumoasă, deșteaptă pentru mine, nu pentru toți ceilalți. Poate să fie neoperat ă, nu mă interesează, atât timp cât este perfectă pentru mine, loialitate, ambiție, să muncească, să vină cu “porția” ei la masă, nu să aștepte de la mine să-i dau eu tot, este foarte important pentru mine. Nu îmi doresc să fiu într-o relație doar pentru că este fanul meu și pentru ce am făcut, sau că am fost la Survivor, trebuie să fie organic.

Cât de greu ești de suportat ca iubit?

Sunt foarte ușor de suportat ca iubit, nu sunt dificil. Depinde ce ambiții ai în viață, dacă ești o fată normală, care nu vrei să ieși din zona de confort și să nu fii spontană, o să fie greu cu mine. Eu vreau să am ceva care să fie pe vibrația mea, să creeze cu mine un “imperiu”, să nu fim niște oameni normali. Din acest motiv sunt și singur în acest moment. De aia zic, dacă suntem potriviți o să fie ușor, dacă nu ne potrivim o să fie greu, pentru că nu sunt un om normal.

Big Blană sau Bad Boy? Ce alegi dintre ele?

Aleg Bad Boy Big Blană, nu există una fără cealaltă! Bad Boy nu înseamnă că ești rău, înseamnă că îți place să fii mai nebun, mai excentric sau mai extrovertit. Big Blană înseamnă să faci ceva la nivel mare fără a fi limitat, trebuie să le ai pe ambele.

Există limite pentru TJ Miles?

Nici cerul nu este o limită pentru mine! Nu există nimic din ce să fac și să nu pot să fac. Dacă nu știu, citesc o carte, fac un curs. Încerci și încerci, nu abandonez așa ușor, nu există limite, există doar ghinion. Sau nu e pentru mine, se analizează un risc calculat pentru a vedea ce se întâmplă. Nu pot să fac de toate că nu am timp. Încerc să mă focuzez pe ceea ce fac și o fac destul de bine, la un nivel mare, dacă timpul îmi permite și este chiar ceea ce îmi doresc.

Ce nu ai face niciodată? 

Nu aș lua o viață niciodată, nu mi-aș da sufletul niciodată, dacă îți vinzi sufletul înseamnă că ai renunțat la Dumnezeu. Nu aș desființa pe nimeni niciodată doar ca să câștig eu.

Articolul EXCLUSIV | TJ Miles, dezvăluiri de după gratii. Ce a pățit în închisoare artistul: „Asta m-a marcat, m-a schimbat în…” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Dora Bazavan