Ioana Ginghină i-a făcut o vizită medicului estetician pentru a-și face mici corecții.

Ioana Ginghină, vizită la medicul estetician. Actrița și-a dorit mici corecții, așa că nu a stat pe gânduri și și-a făcut programare la clinică. Vedeta a mărturisit că a început să-și facă injectări cu botox după 40 de ani.

Ea a mai dezvăluit, în trecut, că își face “baby botox”, adică își injectează o cantitate mai mică de botox pentru a-și păstra expresivitatea feței, lucru de care ea are mare nevoie în actorie.

“V-am recunoscut că după 40 de ani am început să mi fac injecții cu botox în jurul ochilor și în zona frunții. În această perioada am tenul mult mai uscat, ceea ce înseamnă că ridurile se fac mai ușor. Intotdeuna, să știți că tenul gras este el cu probleme, mai face câte un coș… dar ridurile se fac mai greu. Sunt și avantaje când ai tenul gras.

I-am făcut o vizită doamnei Dr. Daniela Diveică, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie estetică, am rugat-o să se uite la fața mea. Botox am făcut doar în jurul ochilor, pentru că la frunte încă nu am nevoie, poate punem puțin înainte de sărbători.

Mi-am pus puțin acid hialuronic în buze, nu neapărat de volum, cât de hidratare. Nu umple, ci hidratează”, le-a spus Ioana Ginghină fanilor ei.

Articolul Ioana Ginghină, la medicul estetician: “În această perioadă am tenul mult mai uscat, ceea ce înseamnă că ridurile se fac mai ușor” – La ce procedură a mai apelat actrița apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Camelia