Kam Cahayadi i-a impresionat pe antrenorii de la Vocea României!

Tânărul care a făcut atmosferă pe scenă a povestit de unde a început pasiunea lui pentru muzică: „Am început să cânt în stradă, în Milano, am descoperit comunitatea cântăreților stradali și mi-au spus să strabatem Europa împreună. Am fost în Spania, Franța, Belgia și am ajuns în România – m-am îndrăgosit de țara asta și, acum, sunt aici pe cea mai mare scenă din Europa – „VOCEA”.

Kam Cahayadi de la Vocea României a cântat în stradă ca câștige bani

A ajuns să cânte în stradă pentru a câștiga bani să-și plătească școala: „Sunt din Indonezia, dar locuiesc în Miloano și sunt artist stradal. Când aveam 12 ani, tatăl meu suferea de depresie pentru că mama plecase și am început să cânt în stradă, să spăl mașini, ca să fac bani să-mi plătesc școala. Din fericire, Biserica m-a ajutat, am crezut în Biserică, erau voluntari acolo care m-au ajutat să cânt.”

Ca să-l convingă să vină la ea în echipă, Irina Rimes i-a povestit că așa a început și ea: „Vreau să-ți spun că avem ceva în comun. Am făcut și eu asta când nu aveam bani. Credeam că, dacă fac asta și câștig și bani, dacă fac ce-mi place, o să obțin o ineligență pe care o s-o pot folosi pe scenă. Am avut dreptate. Văd inteligența asta și la tine.”

Theo Rose, către Kam Cahayadi: „Nu eu contez aici și nu am atâta experiență cât au colegii mei, dar eu cred că tu ești genul de artist al lui Smiley”

Deși povestea Irinei este emoționantă, Theo Rose a reușit să-l facă să vină în echipa lor: „Nu eu contez aici și nu am atâta experiență cât au colegii mei, dar eu cred că tu ești genul de artist al lui Smiley. E unul dintre cei mai buni artiști români. Eu sunt sora lui mai mică. Bun-venit în familia noastră.”

Care va fi parcursul lui Kam Cahayadi în echipa Smiley & Theo Rose, vedem în următoarele etape Vocea României.

Sursa foto: PR Pro TV

Articolul Kam Cahayadi a impresionat la Vocea României! Irina Rimes: „Am făcut și eu asta când nu aveam bani” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Grigoriev Gabriela