Astăzi, 1 decembrie, este o zi pe care românii nu o vor putea uita niciodată, deoarece se împlinesc 104 ani de la Marea Unire. CANCAN.RO vă prezintă, în timp real. Ceea ce se va întâmpla pe tot parcursul ceremoniei care va avea loc, începând cu ora 11:00 în Piața Arcului de Triumf.

Ce se întâmplă de 1 decembrie în Piața Arcului de Triumf

Încă de dimineață, s-au început pregătirile pentru evenimentul spectaculos care va avea loc în această zi, pe străzile din București. Cele 120 de vehicule ale armatei române au fost pregătite de la prima oră pentru defilare. Cei prezenți vor putea vedea un număr uriaș de aeronave militare. Printre care se numără și elicopterele, avioanele de luptă ale aviației române, canadiene și italiene.

Din păcate, show-ul aviatic de 1 Decembrie a fost anulat, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Cei care s-au adunat în fața Arcului de Triumf au rămas profund dezamăgiți de această veste proastă dată de oficiali în această dimineață. ANM a anunțat faptul că vor apărea condiții de ploaie, lapoviță și chiar ninsoare.

La parada militară care va avea loc la Alba Iulia astăzi, își vor face apariția mai multe persoane care simpatizează formațiunea politică AUR. Așa cum era de așteptat, George Simion este nelipsit de la un asemenea eveniment de o importanță națională. Vezi AICI toate detaliile!

Articolul La mulți ani, România! Aici poți vedea parada militară din București apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Camelia