Astăzi, actorul și artistul Costin Mărculescu ar fi trebuit să împlinească vârsta de 51 de ani și să își lanseze cartea.

În data de 13 iunie 2020, actorul Costin Mărculescu a fost înmormântat la Cimitirul ”Reînvierea” din Capitală. Bărbatul a fost găsit mort în locuința sa din sectorul 3 din București, acolo unde stătea cu chirie. Nerăspunzând la telefon și nefiind văzut de mai bine de trei-patru zile, autoritățile l-au găsit pe actorul Costin Mărculescu fără viață, îmbrăcat, în cadă. Trupul său se afla în stare avansată de putrefacție. Raportul medicilor legiști a arătat că a făcut infarct.

Fosta sa iubită a mărturisit pentru Click! că a vorbit ultima oară cu artistul pe 20 mai, când era ziua ei de naștere.

Cristina: ”Te vedeam trist, obosit, cu sufletul plin de teamă”

”La mulți ani pentru ziua ta de, 51 ani! Ai avut încredere în foarte mulți oameni care te-au dezamăgit între timp și, ce-i mai rău, e că nu m-ai ascultat când îți spuneam de ei că doar se folosesc de tine și să nu te mai vezi cu ei. Te-ai zbătut în zadar, ți-ai dorit să fii bărbatul puternic, pe care nu-l afectează nimic, dar oamenii te-au abandonat când ți-a fost mai greu, s-au folosit de tine amuzându-se pe seama ta!

Te vedeam trist, obosit, cu sufletul plin de teamă, nu atât de singurătate, pentru că într-un fel îți plăcea, deoarece te săturase-și să mai suferi, dar te speria gândul că ai avut cândva un vis pe care, cu fiecare zi ce trecea, îți părea imposibil de realizat!
Te-ai îndepărtat de toți, ai crezut în multă lume, Dumnezeu a fost bun prin mine, dar multă lume, prieteni, rude s-au băgat, m-au dat la o parte ușor din calea ta prin răutatea din sufletul lor!

Dacă nu-mi păsa de tine, nu te certam mereu atunci când greșeai și nici alături la greu nu-ți stăteam atâta timp. Dar tu ai stricat, că nu ai vrut să lupți, m-ai lăsat doar pe mine să trag pentru amândoi!”, a scris Cristina pe Facebook.

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu: ”Nu există zi fără să nu te regret, mi-ar fi plăcut să lupți mai mult pentru viața ta”

„Îți voi spune un banc, ca să înțelegi ce doresc să-ți transmit: era odată un om care avea multă credință, dar se considera fără noroc; și omul acesta se ruga cu atâta ardoare: <<Doamne Dumnezeule, ajută-mă să câșting și eu la loto, ca să am o viață mai ușoara>>. Și se tot ruga bietul om zi și noapte până când, într-o bună zi, Dumnezeu i-a spus: ”Bine omule, eu vreau să te ajut, dar dă-mi și mie o șansă și cumpără-ți un bilet”. Așa și tu, ca să ai o șansă, nu mai trebuie să renunți, trebuie să te zbați ca să primești ceea ce îți doreșți. Sper să-ți fie bine acolo unde ești acum, să îți găsești liniștea!
Nu există zi fără să nu te regret, mi-ar fi plăcut să lupți mai mult pentru viața ta și să nu renunți atât de ușor, mi-ar fi plăcut să muncești și tu ceva, fără să te desconsideri că om, munca simplă nu e o rușine! Toate s-ar fi schimbat în viața ta dacă m-ai fi ascultat și ți-ai fi dorit cu adevărat să îți schimbi viața, spre a-ți întemeia o familie, dar frica și orgoliul și-au spus ultimul cuvânt!”, a mai spus ea.

Articolul Mesajul fostei iubite a lui Costin Mărculescu! Astăzi, artistul ar fi trebuit să împlinească 51 de ani apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Voicu Andreea