Ministerul Sănătății lansează campania de informare „Vaccinează-te, pentru ca viața să revină la normal!”

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale lansează o campanie de informare și sensibilizare a populației din mediul rural, despre importanța și beneficiile vaccinării împotriva COVID-19, cu sloganul: „Vaccinează-te, pentru ca viața să revină la normal!”.

Mai exact, specialiști în sănătate publică și comunicare vor merge din sat în sat, pentru a comunica direct cu oamenii despre importanța vaccinării.

Pe parcursul a câteva luni, echipele mobile însoțite de „Autocarul Sănătății” vor ajunge în 24 de raioane, cu cea mai joasă rată de vaccinare pentru a crește nivelul de conștientizare și înțelegere a populației cu privire la importanța vaccinării COVID-19, crescând astfel rata de vaccinare și reducând ezitarea vaccinării, informează Ministerul.

Evenimentul de lansare a campaniei va avea loc mâine, începând cu ora 10.00, în satul Hârbovăț, Anenii Noi, lângă Centrul de Sănătate.

jurnal.md

Sursa:

Sanatate, medicina, tratament, boli, medicamente, sfatul medicului – Sanatate, medicina, tratament, medicamente. Sfatul medicului – Consultatii online. Articole medicale: boli, afectiuni, prim ajutor, dictionar, diete, sport.

Emedicina Portal de știrihttps://emedicina.md/feed/
Author: admin