Mirela Vaida este o mamă împlinită, cu o familie mare, frumoasă, care numără nu mai puțin de trei copii: o fetiță și doi băieți.

Tudor Ștefan este mezinul familiei și a împlinit anul acesta vârsta de 4 ani, fiind, prin prisma vârstei, răsfățatul familiei.

„Prâslea cel Mic”, așa cum l-a mai alintat prezentatoarea TV în trecut. S-a născut într-o zi de primăvară, de început de aprilie, însă anul acesta a fost sărbătorit abia două luni mai târziu de către familia lui, chiar de 1 iunie.

Mirela Vaida și-a sărbătorit băiatul cel mic într-un mod unic

Mirela Vaida a decis să organizeze pentru toți cei trei copii ai familiei o petrecere cu baloane și tort. Însă vedeta petrecerii a fost micuțul Tudor, cel care nu a apucat să aibă în aprilie o zi de naștere ca la carte. Motivul a fost explicat chiar de către mama lui, pe pagina ei de instagram, scrie demamici.ro.

Din cauza unor întârzieri de zboruri, vedeta nu a putut fi în aprilie acasă, la timp, de ziua de naștere a micuțului ei. Însă și-a luat revanșa de Ziua Copilului.

Cei trei frați, Carla, Vladimir și Tudor, au avut parte de o petrecere în familie în curtea casei lor. Acolo unde baloanele, tortul și distracția au fost nelipsite.

Cum a fost la petrecerea lui Tudor

Iar de data aceasta, nelipsită a fost și Mirela Vaida, care s-a bucurat să le organizeze o astfel de petrecere. Iar mica vedetă a fost Tudor, care s-a și bucurat să-și vadă numele pe tort.

„Asa a fost azi, de Ziua Copilului, la noi acasa‼️🥰 Nu ne trebuie mult: cateva baloane, coifuri, o limonada buna facuta de mine in casa, cateva pizza gustoase. Si cativa prieteni ai copiilor care ne umplu, toti, curtea si casa de veselie❤️🎉🧁🎂🍡🍬🍰

Si, pentru ca nu am reusit sa ii cantam lui Tudor „La multi ani” de ziua lui, in aprilie ( stiti faza cu intarzierea avionului de 13 ore) am facut azi Petrecerea 2 in 1! Si, chiar daca eu am avut si azi emisie live si acum plec spre Targoviste unde am spectacol cu @teatrultanase. Pozele astea primite de acasa si fericirea lor imi fac ziua perfecta‼️❤️🙏

La multi ani, copii minunati din toata lumea!”, a scris Mirela Vaida.

Articolul Mirela Vaida și-a sărbătorit băiatul cel mic într-un mod unic. Cum a fost la petrecerea lui Tudor apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Camelia