Președintele raionului Glodeni, Ion Cojocari, bate alarma și îndeamnă oamenii să se vaccineze împotriva Coronavirusului.

Într-o postare pe pagina sa de facebook, acesta declară că raionul Glodeni este fruntaș la capitolul infectări și codaș după numărul persoanelor imunizate, transmite emedicina.md cu referire la Nordnews.md.

„Stimați Prieteni, concetățeni, în special locuitori ai raionului Glodeni, această postare iar e despre COVID-19, avem multe probleme în aceste vremuri, însă doar una este fatală și ne costă vieți, Covidul.

Raionul Glodeni este fruntaș la numărul de infectări cu Covid-19, suntem sub COD ROȘU, desigur că a crescut și numărul cazurilor mortale, și mult mai mult cazurile de forme grave.

Totodată Raionul Glodeni este CODAȘ la capitolul VACCINARE, iar acest fapt este o explicație dece crește numărul de infectați.

Știu că mulți dintre Dvs. ca urmare a neîncrederii și dezinformării ezită să se VACCINEZE, însă științific (de către MEDICI) e demonstrat că pandemia COVID-19 poate fi oprită doar prin VACCINARE. Mergeți la MEDICUL din localitate și informativă corect, nu credeți în conspirații legate de cipuri și antene 5G.

Solidaritate și Responsabilitate!”, a scris Ion Cojocari.

Nu este pentru prima dată când Ion Cojocari îndeamnă oamenii să fie mai responsabili. Anterior, acesta a solicitat autorităților de la Chișinău să contribuie la deschiderea unei secții noi de COVID-19, pentru a face față numărului mare de infectări în raion.

nordnews.md

Sursa:

Sanatate, medicina, tratament, boli, medicamente, sfatul medicului – Sanatate, medicina, tratament, medicamente. Sfatul medicului – Consultatii online. Articole medicale: boli, afectiuni, prim ajutor, dictionar, diete, sport.

Emedicina Portal de știrihttps://emedicina.md/feed/
Author: admin