Oana Roman și Marius Elisei sunt în pragul unei noi despărțiri. Ea a fost cea care a anunțat că relația lor nu mai merge în direcția potrivită, iar acum a dezvăluit și motivul concret. 

Într-un interviu, Oana Roman a spus de la ce apar divergențele dintre ea și Marius Elisei.

Divergențele apar din varii motive. Apar pentru că, la un moment dat, poate vedem lucrurile ușor diferit, și comparativ cu trecutul pe care îl are fiecare, cu generația din care venim. Le gestionăm… uneori nu prea reușim să le gestionăm, suntem și noi oameni. E o provocare”, a declarat Oana Roman potrivit unica.ro.

Mai mult decât atât, ea susține că Marius Elisei este un partener extrem de gelos!

Eu nu sunt deloc. El cât și pentru mine la un loc”, a completat vedeta, potrivit aceleiași surse.

Oana Roman: ”Marius este un tată impecabil”

Întrebată despre gesturile romantice pe care le fac unul pentru celălalt, Oana a spus că Marius Elisei i-a făcut foarte multe surprize. I-a cumpărat flori și cadouri atunci când nu se aștepta, iar ea i-a organizat o vacanță neașteptată. Întrebată despre cum e iubitul ei ca tată, vedeta a avut numai cuvinte de laudă.

În ceea ce privește creșterea acestui copil nu pot spune că ne-am contrazis de foarte multe ori. Poate de două-trei ori, când mi s-a părut mie că el o super-protejează, o super-apără, dar foarte rar s-a întâmplat. În rest, am crescut-o doar noi doi. În prima parte a vieții ei, când eu eram foarte bolnavă, Marius a fost cel care a fost lângă ea.

Din punctul ăsta de vedere este un tată impecabil, s-a ocupat în mod impecabil de acest copil. S-a implicat enorm de mult în educația și în creșterea ei. Este, probabil, singurul subiect în care noi doi nu avem divergențe de niciun fel”, a mai declarat Oana Roman în cadrul aceluiași interviu.

Articolul S-a aflat motivul pentru care Oana Roman îi dă iar papucii lui Marius Elisei apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Maria