Cântăreaţa din România, acuzată că a furat iubitul unei asistente TV. Alexandra Stan ar fi furat iubitul unei foste asistente TV. Bianca Alexanda nu s-a mai abținut și a vorbit despre situația prin care este nevoită să treacă. După ce a trăit o poveste de dragoste timp de doi ani.

Bianca Alexandra credea că și-a găsit adevărata fericire în brațele fostului ei iubit. Însă cel alături de care a stat vreme de doi ani ar fi ales să o părăsească pentru Alexandra Stan.

Scandal în showbiz!

Fosta asistentă TV nu poate înțelege cum s-a ajuns în această situație. Ținând să îi transmită Alexandrei Stan că nu este corect să despartă sau să se implice în relația cuiva.

„Cu demnitatea rămasă, nu prea multă, vreau să le urez celor doi îndrăgostiț. Se pare, multă fericire, mult mai multă decât am avut eu în acești doi ani și sincer nu prea pot să mai spun multe, nu am cuvinte. (…) Pot să îi spun Alexandrei (n.r. Stan) că nu este în regulă să desparți sau să te implici în relația nimănui. Și ea a suferit la rândul ei și probabil că ei nu i-ar plăcea ca cineva să fie în situația în care sunt eu în momentul de față”, a mărturisit Bianca Alexandra pe InstaStory.

Cântăreaţa din România, acuzată că a furat iubitul unei asistente TV

Bianca Alexandra susține că timp de doi ani de zile l-a ajutat pe fostul ei iubit să „crească” din toate punctele de vedere.

„Nu sunt doar o femeie părăsită și înșelată, sunt o femeie care a ajutat doi ani de zile un om să crească din foarte multe puncte de vedere. Un om care nu are niciun fel de orientare în viață și nu vreau să îl denigrez în niciun fel. Dar ăsta este adevărul și încercând să îl ajut pe el, m-am pierdut pe mine. Doar atât pot să îi spun Alexandrei, că ar fi trebuit să se gândească cum ar fi fost dacă era ea în locul meu pentru că au fost atât de multe între mine. Și acest om încât eu am tot încercat până în ultimul ceas”, a adăugat fosta asistentă TV.

Bianca Alexandra este deranjată că a trebuit să afle de una singură totul

„Despre ea, ce pot să spun? Și-a văzut interesul, a prins-o flama aceasta a iubirii, a atracției, care m-a păcălit și pe mine la început, dar am ajuns la concluzia că oamenii nu o să se schimbe. (…) Nu a avut nici măcar demnitatea să vină și să îmi spună ce se întâmplă, a trebuit să aflu eu (…) Chiar am apreciat-o foarte mult pe fata asta, dar acum nu pot să mai apreciez oamenii ăștia falși”, a mai spus Bianca Alexandra.

Alexandra Stan, imagine de infarct! Și-a lăsat zonele intime la vedere, în club

Alexandra Stan i-a lăsat pe toți cu gura căscată aseară, la lansarea albumului “Rainbows” care a avut loc într-un club de fițe din Herăstrău.

Artista a întârziat ceva la propria lansare dar când și-a făcut apariția a fost una extrem de…fierbinte. Alexandra Stan s-a pregătit ca la carte pentru lansarea propriul sau album. A fost “hot sexxy mamma”! Mai precis, vedeta și-a făcut apariția într-o decapotabilă de epocă și când a coborât din mașină invitații de la petrecere au putut să-i admire outfitul! O ținută îndrăzneață în care a arătat mai mult decât s-ar fi așteptat fanii să vadă. Alexandra Stan a purtat o perucă lungă, blondă, și a fost total lipsită de inhibiții.

Cântăreața a îmbrăcat un body sclipitor și colorat extrem de decoltat, atât în partea bustului cât și în partea de jos, pe care l-a asortat  cu ciorapi plasă, mănuși roz și sandale gri cu platformă. Dar înainte să rămână in body-ul care i-a lăsat toate formele la vedere, Alexandra Stan a avut deasupra un parpalac negru, lucios, și cu greu s-a despărțit de geanta mini de culoare neagră pe care scria “Ciao Bella”.

Articolul Scandal în showbiz! Cântăreaţa din România, acuzată că a furat iubitul unei asistente TV apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Camelia