Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune. Vedeta își bucură fanii în fiecare zi cu diferite subiecte pe care le abordează în emisiunea pe care o moderează. Recent însă, vestea că frumoasa blondină va fi înlocuită la ”Acces Direct” i-au luat prin surprindere pe fanii acesteia.

Mirela Vaida este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține admiratorii la curent cu tot ceea ce face. Astfel, vedeta a ținut să-și informeze fanii cu privire la ultima modificare pe care o va face.

Luni, la finalul emisiunii ”Acces Direct”, Mirela Vaida le-a transmis telespectatorilor că nu o vor mai vedea de luni.

Se pare că prezentatoarea TV urmează să aibă filmări în cadrul emisiunii ”Te cunosct de undeva”, tot de la Antena 1. În același timp aceasta a explicat faptul că nu va lipsi mult, spunând că se va întoarce marți:  „Luni eu nu voi fi prezentă la emisiune, pentru că am filmări la „Te cunosc de undeva”, dar marți mă întorc în direct și Acces Direct oricum va fi în direct și luni”, a spus Mirela Vaida la ”Acces Direct”.

Mirela Vaida: ”Viața e goală fără copii, fără ei suntem incompleți”

Când vine vorba despre activitățile casnice, Mirela Vaida mărturisește că în weekend gătește, fiind și un lucru care o relaxează. Face curățenie și coace pâine. Seara, vedeta merge la spectacol, atunci când are loc unul, și chiar o ia și pe micuța Carla cu ea, fiind fascinată de scenă. Pe de altă parte, Mirela Vaida a mai mărturisit că ”fără copii nu mai avem sens”, iar oricând pleacă alături de soțul ei într-o excursie de o zi sau două, realizează că se plictisesc fără cei mici.

”Soțul meu este un om foarte cerebral, foarte rațional, care vede ce se întâmplă în jurul nostru, care vede că aceşti copii au nevoie de noi. Crezând că avem nevoie de odihnă doar noi doi, am avut mici escapade, de un weekend, la munte, la mare sau într-un citybreak, şi ne-a fost atât de dor de ei, şi ne-am cam plictisit fără ei, încât ne-am dat seama că noi fără copii nu mai avem sens.

Viața e goală fără copii, fără ei suntem incompleți şi ne-am întors rapid acasă. Nu există că nu mai ai viață de cuplu. Bine, nu mai eşti ca la început, dar e alt nivel de relație, de familie, nu putem compara lucrurile”, a mai spus vedeta.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Schimbări majore la Antena 1! Mirela Vaida, înlocuită la ”Acces Direct” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Hermina Hagianu