Andreea Mantea se poate declara o femeie împlinită! Primește o sumă colosală de la Kanal D, pentru emisiunea ”Puterea Dragostei”. În plus, locuiește în Turcia, alături de băiețelul ei, într-un dublex de lux și beneficiază de toate condițiile.

Salariu colosal pentru Andreea Mantea

Andreea Mantea a cucerit rapid inimile telespectatorilor, mai ales de când prezintă emisiunea ”Puterea Dragostei”. Show-ul matrimonial se filmează în întregime în Turcia, așa că simpatica prezentatoare este nevoită să stea mai mult acolo. Deși la finalul primului sezon, șefii de la Kanal D au încercat să mute emisiunea în România, pentru ca Andreea Mantea să nu mai facă naveta București – Istanbul, până la urmă nu au reușit.

Andreea Mantea prezintă de două sezoane emisiunea ”Puterea Dragostei”

Ca să compenseze faptul că nu i-au putut îndeplini dorința Andreei, aceștia au găsit totuși o cale de a o mulțumi. Au plusat pe plan financiar. Astfel, conform zvonurilor, în acest moment prezentatoarea celebrului show matrimonial a ajuns să câștige 20.000 de euro lunar. Pe lângă ”Puterea Dragostei”, Andreea Mantea se ocupă și de emisiunea ”Se strigă darul”. Filmările acestei producții au loc peste tot în România, astfel că prezentatoarea este nevoită să se întoarcă din Turcia atunci când trebuie să meargă la diferite nunți. Emisiunea ”Se strigă darul” este prezentată de Andreea Mantea și de Mihai Mitoșeru.

Condiții de lux în Turcia

Filmările pentru ”Puterea Dragostei” au loc chiar și în fiecare zi a săptămânii, ceea ce înseamnă că Andreea Mantea avea nevoie de un spațiu în care să locuiască în Istanbul. Șefii de la Kanal D i-au creat toate condițiile prezentatoarei. Împreună cu fiul său, David, aceasta locuiește într-un duplex de lux. În plus, pentru că stă foarte mult timp la filmări, Andreea este ajutată în casă de două femei. Una se ocupă de mâncare și alta are grijă ca în casă să fie în permanență curățenie.

Andreea Mantea, alături de fiul ei, David, în vârstă de 5 ani

Și David s-a acomodat cu viața din Turcia. Vedeta l-a înscris și la grădiniță acolo, dar deocamdată, cei doi sunt nevoiți să stea cât mai mult în casă, din cauza pandemiei de coronavirus. În Turcia sunt aproape 11.000 de cazuri de îmbolnăviri și mai mult de 160 de oameni și-au pierdut viața din cauza acestui virus.

Andreea Mantea pune foarte multe poze cu fiul ei pe rețelele de socializare

Prezentatoarea a recunoscut că iese din casă doar pentru a merge la muncă și pentru a face cumpărăturile strict necesare. În plus, și-a retras fiul de la grădiniță și acesta stă doar în casă, pentru a evita orice risc de îmbolnăvire.

Articolul Șefii de la Kanal D i-au mărit salariul Andreei Mantea. Câți bani încasează acum prezentatoarea de la Puterea Dragostei apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Ionita Nicoleta