Simona Gherghe, atac la învățătoare. Simona Gherghe este foarte nervoasă pe învățătoarea care a jignit o fetiță de 10 ani. Prezentatoarea TV a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare.

Simona Gheghe a rămas marcată de cazul învățătoarei care își jignește eleva și o face analfabetă. Prezentoarea TV nu a trecut cu vederea acest caz, care a intrat recent în atenția presei, astfel că și-a exprimat sentimentele de revoltă pe contul său de Instagram.

Simona Gherghe, atac la învățătoare

”Nu înțeleg cum sistemul poate să tolereze astfel de personaje. Nu înțeleg cum se poate ca un astfel de om să lucreze în învățământ. Ce refuz să accept și să înțeleg este COMPLICITATEA grețoasă a părinților, care susțin învățătoarea.

Omul ăsta care umilește și jignește un copil de 10 ani. Și voi, prin tăcerea voastră, umiliți un copil. Astfel de oameni trebuie excluși din învățământ. Pur și simplu, nu au ce să caute în preajma copiilor! Dascălii trebuie să modeleze suflete și minți, nu să le strivească!Acesta este motivul pentru care, cât vom putea, vom evita școlile de stat.

Dascălii care urlă, jignesc, etichetează, umilesc NU au ce să caute la catedră! Nu au cum să modeleze mințile și sufletele copiilor! Din păcate, sunt foarte mulți!”, a declarat Simona Gherghe.

Simona Gherghe a trăit clipe de groază în Grecia

Simona Gherghe a întâmpinat probleme cu fetița ei, Ana, în vacanța în Grecia. Prezentatoarea a fost nevoită să o ducă la medic pentru consultații, după ce fetiţa a început să se simtă rău.

Micuța a avut febră mai bine de 24 de ore, iar vedeta s-a speriat.

E așa de simplu, uneori… Nu e nevoie decât de îmbrățișarea asta. De noi patru, împreună. Cât am tânjit după vacanța asta… Aici suntem cel mai bine. Dar nu e mereu așa ușor. Uite, de-abia ne-am liniștit acum. Ana a avut mai bine de 24 de ore de febră”, a scris Simona Gherghe pe Instagram, în dreptul unei imagini cu soțul ei și cu cei doi copii.

Articolul Simona Gherghe, atac la învățătoarea care a jignit fetița de 10 ani: „Nu înțeleg complicitatea grețoasă a părinților” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Camelia