Loading...

Ultima oră: Covid-19 a mai făcut cinci victime în Republica Moldova; Bilanțul deceselor a ajuns la 783

Autoritățile din sănătate informează despre alte cinci decese provocate de virusul Covid-19 în Republica Moldova. Astfel, bilanțul persoanelor răpuse de virus a ajuns la 783.

Este vorba despre:

Deces 779: Bărbat de 72 ani, din raionul Cimișlia. Internat la data de 28 iulie, la Spitalul Raional Cimișlia. Comorbidități: cardiopatie ischemică.

Deces 780: Femeie de 77 ani, din raionul Cimișlia. Internată la data de 16 iulie, la Spitalul Raional Cimișlia. Comorbidități: cardiopatie ischemică.

Deces 781: Femeie de 75 ani, din mun. Chișinău. Transferată la data de 29 iulie, de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertesniune arterială, obezitate.

Deces 782: Femeie de 57 ani, din raionul Taraclia. Internată la data de 17 iulie, la Spitalul Raional Taraclia. Comorbidități: fibrilație atrială, diabet zaharat.

Deces 783: Femeie de 49 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 24 iulie, la Spitalul Clinic Municipal nr.1. Comorbidități: cardiomiopatie mixtă, obezitate, pielonefrită cronică.

sursa jurnal.md

Sursa:

Un site ce merită de citit

Emedicina Portal de Știrihttps://emedicina.md/feed/
Author: admin

StiriNonStop

Fii la curent cu ultimele stiri

Link-uri rapide

Etichete