În spatele unei cariere de succes se ascunde însă un secret teribil. Florin Călinescu a trecut prin momente extrem de grele în viață. Dramele au venit una după cealaltă.

Tragediile din viaţa lui Florin Călinescu au început în anul 2005, când soţia s-a stins din viaţă. Bolnavă de cancer la gât, Ana Maria Călinescu a murit exact în ziua în care împlinea 47 de ani de viaţă şi 27 de la căsătorie.

Ana-Maria a jucat împreună cu sotul său la Teatrul Mic din anul 1986 până în 1996, când i-a fost depistat cancerul la gat. Boala a stagnat prin tratament, însă a recidivat și în anul 2005 soția lui Florin Călinescu a murit la spitalul universitar din București. A lăsat în urmă un soț plin de durere, dar și doi copii.

Florin Călinescu şi-a pierdut ambii părinţi

La cinci ani de la tragedia care a îndoliat familia lui Florin Călinescu, o alta s-a petrecut. Mama celebrului actor s-a stins din viață, răpusă tot de cancer. Volina Călinescu a murit în Săptămâna Mare a Paștelui.

După două luni de la moartea mamei, tatăl său, Ion Călinescu a încetat din viață la 81 de ani, după o lungă suferință cauzată tot de cancer.

Viața l-a încercat crunt pe actor

Pe lângă toată suferinţa din sufletul său, celebrul actor a mai primit o lovitură. Fiul său cel mic, Luca, a suportat cu greu moartea mamei sale. La doar 17 ani, tânărul s-a luptat cu durerea imensă provocată de moartea mamei sale, iar din acest motiv depresia a pus stăpânire încet, încet pe adolescent și chiar de-atunci a început tratamentul cu antidepresive.

A studiat cinematografia în Marea Britanie și lucra la cel mai important proiect al său, un scurtmeraj. Depresia însă nu l-a slăbit deloc, așa că tânărul ajuns la 24 de ani și-a pus capăt zilelor, într-un hotel din Praga.

Pe lângă Luca, Florin Călinescu a mai pierdut un copil. Fiica actorului a murit la doar 5 luni de la naștere, din cauza tot a unei boli incurabile.

Articolul Viața lui Florin Călinescu, urmărită de blestem. Prin ce întâmplări dureroase a trecut juratul de la Românii au Talent apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Hermina Hagianu