Augustin Viziru a povestit cum a fost înșelat de fosta soție, Oana Mareș. Mai mult, actorul a dezvăluit și cine este bărbatul care i-a spart casa la acea vreme.

Augustin Viziru a comentat în propriul stil alegerea făcută de fosta sa soție. Actorul a dezvăluit că nu regretă cele întâmplate și că nici el nu a fost atât de loial în timpul căsniciei.

Augustin Viziru, înșelat de soție!

„Nu regret nimic din ce a fost. Ușă de biserică nu am fost nici eu, doar nu m-a luat de la bibliotecă. Acum ea are o familie, are un copil, îi doresc să fie sănătos”, a declarat Viziru în acea perioadă.

Mai mult decât atât, el a mai spus că a mințit atunci când a declarat că a rămas în relații bune cu Oana Mareș. Augustin Viziru a dezvăluit cine a fost bărbatul alături de care fosta sa soție a fost surprins.

Cine este bărbatul cu care Oana Mareș l-a înșelat pe Augustin Viziru

Augustin Viziru a mărturisit că este o persoană destul de orgolioasă și nu a suportat gândul ca soția sa să îl înșele. Oana a avut o relație cu Cosmin Natanticu în timp ce era căsătorită cu Viziru.

„Sunt foarte orgolios de felul meu. Uită-te puțin la Natanticu. Tu ai putea să ai ceva sexual cu el? Eu niciodata nu m-aș fi dus acolo să mă expun, mai ales că am meseria pe care o am. Natanticu a fost și la noi acasă, stăteam împreună în pauzele de masă”.

Mai mult, Augustin Viziru a ținut să clarifice că știa că fosta sa soție mergea în apartamentul comediantului pentru a lucra la o emisiune și că cei doi nu au întreținut relații sexuale. Actorul ar fi aflat de la fosta sa parteneră anumite aspecte care l-au deranjat destul de mult și a decis să pună punct căsniciei.

„Cum să te culci cu el, uita-te cum arată”

„Au fost niște lucruri pe care le-am aflat apoi acasă și de care habar nu aveam. Nu îmi face plăcere să vorbesc despre asta”, a mai spus actorul care a subliniat că în ultimii ani ai căsniciei nu i-a mai acordat suficientă atenției Oanei.

Augustin Viziru și Oana Mareș au fost împreună timp de 11 ani, iar între 2009 și 2011 au fost și căsătoriți. În vara anului 2011, actorul și Oana Mareș au divorțat, după ce aceasta a fost surprinsă în casa lui Cosmin Natanticu, presupus amant al ei, la vremea respectivă. Atunci, aceasta l-a sunat pe soț să vină să o ia, de teama paparazzilor. Ulterior, însă, prezentatoarea TV a mărturisit că îl vizita pe Cosmin Natanticu în calitate de amici și nimic mai mult.

Augustin Viziru a dezvăluit de ce nu mai vorbește cu fratele său

Se pare că totul a pornit în urmă cu mulți ani, când cei doi jucau în serialele de pe Acasă.

Augustin Viziru a fost invitat la podcastul lui Radu Țibulcă. Actorul a făcut dezvăluiri importante despre fratele său, Lucian Viziru. A spus de ce nu mai vorbesc și de la ce a pornit tot. Se pare că neînțelegerile sunt de câțiva ani, atunci când frații Viziru jucau în telenovelele de pe Acasă.

„E evident că și eu greșesc, dar nu înțeleg ce poate să intervină între doi frați. Nu ne certăm pe bani, nu ne certăm pe nimic. Nu reușim să dialogăm și este frustrant pentru că am școala lui tata. Eu știu că e important să îți ții familia aproape. De când o am pe Maria am înțeles ce este familia. Nu am avut niciodată o concurență cu fratele meu. Într-adevăr eu am luat o ascensiune foarte mare când am intrat în Buftea. În fiecare proiect eram în top. Lucian era la fel de bun ca mine.

Citește tot articolul AICI.

Articolul Augustin Viziru, înșelat de soție! Bărbatul celebru care i-a stricat familia: „Cum să te culci cu el, uită-te cum arată” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Camelia