Mihai Trăistariu a intrat pus pe fapte mari în noul an. Interpretul de muzică ușoară nu se mai suportă așa pufos cum i se pare că devenise și a decis că este momentul să se ocupe puțin mai serios de aspectul său fizic.

Zis și făcut, Trăistariu s-a apucat intens de sală și s-a pus pe slăbit. Și-a făcut curat în frigider sau, mai bine zis, l-a golit definitiv până când nu va reuși să slăbească nici mai mult nici mai puțin de 10 kilograme.

Mihai Trăistariu face foamea ca să slăbească

Artistul are o dietă bazată astfel pe multe fructe, apă și iaurt și se pare că măsurile drastice pe care le-a luat în ceea ce îl privește au început să dea roade.

“65, 9 kilograme! De la 72 de kile în decembrie. Am început cura de slăbire pe 3 ianuarie 2023. Apă cu apă și sală. 6 kilograme în 17 zile. V-am zis eu eu mă țin de treabă când mă apuc. Am slăbit la față, așa cum era de așteptat. Recunosc că era mai faină față când eram mai durduliu. Acu, asta e! O să se vadă ridurile mai tare. Și? Cui îi pasă? Fericit să fiu! Și voi să fiți!”, s-a confesat Trăistariu pe Facebook.

Trăistariu știe că nu e bine ce face dacă se înfometează, mai ales că a început să aibă dureri de stomac. Și crede că deja a făcut gastrită însă e de părere că a găsit astfel cea mai rapidă metodă de a da jos kilogramele nedorite.

“M-am pus pe slăbit! Nu mănânc nimic, apă cu apă, m-am îngrășat 10 kilograme, în decembrie. Aveam 62 de kilograme în 2019 și acum, în decembrie aveam 71, aveam colăcei, aveam de toate și nu mă mai suportam și atunci, de pe 3 ianuarie nu mănânc mai nimic. Când mă doare burta rău de tot, mai mănânc un iaurt sau o banană și gata, apă și apă. 

Artistul are frigiderul gol și e la un pas de gastrită

M-am uscat deja, am dat jos 6 kilograme. Sper să scap repede de surplus, fac și sală în paralel. Acum chiar de la sală vin! Vreau să slăbesc 10 kilograme pentru că la 62 de kilograme arăt eu cel mai bine dintotdeauna, făceam și sală, cu antrenor. Este perfect la 62 de kile! Am dat deja jos jumătate, dar mă sacrific!

Nu am un regim anume! Când mi-e foame, beau apă și când mă doare rău stomacul, că probabil am făcut deja gastrită, dar asta e, mănânc un iaurt, o banană și cam atât. Am mai mâncat semințe sau alune și miez de nucă, tâmpenii care să aibă foarte puține calorii. E un sacrificiu enorm, știu că pot să fac gastrită dar am mai luat vitamine. Am zis măcar să mă vitaminizez. Acum, de exemplu, vreau să îmi cumpăr niște fructe. Că dacă mănânci, de exemplu, 5 fructe diferite pe zi, ai toate vitaminele, mineralele, tot ce trebuie, ca să nu leșin pe stradă!”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Ciao.ro.

Și pentru că și-a golit frigiderul și nu e tentat să mănânce, atunci când are timp liber, artistul s-a apucat de pictură, făcându-i, într-un fel, concurență, fratelui său pictor.

Articolul EXCLUSIV | Mihai Trăistariu face foamea ca să slăbească! Artistul are frigiderul gol și e la un pas de gastrită apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Dora Bazavan