În fiecare vineri seară, de la ora 20:30, pe scena de la Românii au talent urcă oameni care simt că imposibilul nu există și că talentul lor merită să fie văzut de o țară întreagă. De această dată, în cea de-a noua ediție, Ana Maria Chirilă, o concurentă din Brașov a apărut în culise, reușind să-i surprindă pe Smiley și Pavel prin înălțimea ei…. de 1.92m.

Cu toate acestea, abia de aici începea cu adevărat povestea ei: a făcut baschet de performanță timp de 16 ani, începând din clasa a 5-a: ”mi-a plăcut foarte mult acest sport de echipă”. A fost în China, Coreea și Europa cu lotul național. Din păcate, viața nu a ținut-o departe de probleme și provocări: ”am renunțat la baschet la vârsta de 28 ani din cauza operației la genunchi. A durut. Am multe colege mai în vârstă decât mine care continuă. Ține de noroc”.

O fostă baschetbalistă din lotul național l-a făcut uimit pe Mihai Bobonete 

Cu toate acestea, s-a ridicat și a mers mai departe. Acum are un job normal de birou, într-un call center și muncește pentru pasiunea ei: de a cânta. ”Sunteți campioană”, i-a zis Dragoș, înainte de a o asculta cântând.

După performanță, tot Dragoș a fost primul care a luat cuvântul: ”nu cred că sunteți perfectă din punct de vedere muzical. Ați reușit să-mi dați o stare de bine și asta, pentru mine, este o dovadă a faptului că momentul a fost unul reușit”.

”Îmi cer și eu scuze în numele celor care ar trebui să se ocupe de performanță”

Ana Maria nu s-a dat ușor bătută niciodată, ia cursuri de canto și învață să se exprime prin muzică, cu tenacitatea unei campioane.

Iar tocmai acest lucru l-a făcut pe Mihai Bobonete să îi ofere un comentariu extrem de neașteptat: ”Vorbim despre o fostă campioană națională și mă gândeam cam de cât rahat suntem noi, în general. Îmi cer și eu scuze în numele celor care ar trebui să se ocupe de performanță în țara asta. E un mesaj pe care l-am transmis, alături de momentul tău”.

Ana merge mai departe cu 3 de DA, iar după cum Andi Moisescu a ținut să precizeze, munca ei se vede și o poate ajuta să meargă tot mai departe: ”eu cred că ea a reușit, cu talentul pe care-l are, să facă să se simtă bine milioane de oameni. Despre asta este vorba în emisiune”.

Articolul O fostă baschetbalistă din lotul național l-a uimit pe Mihai Bobonete la Românii au Talent apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Camelia