Tavi Clonda a postat un mesaj de iubire pentru altă femeie importantă din viața lui. Artistul i-a declarat dragostea pe rețelele de socializare.

Tavi Clonda a postat un mesaj emoționant în mediul online. Artistul și-a felicitat mama cu ocazia zilei de naștere și a ținut să îi mulțumească pentru tot.

Tavi Clonda, mesaj de iubire pentru altă femeie

Este bine de știut că mama lui Tavi Clonda este foarte apropiată de fetițe și de Gabriela Cristea și petrece destul de mult timp cu ei în casă. Astfel, artistul a ținut să îi spună câteva cuvinte de mulțumire și în fața fanilor.

„La mulți ani, scumpă mamă! Să fii sănătoasă să te bucuri de copii, nepoți, de viață! Suntem mândri de tine și îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru noi și pentru ce vei mai face! Te iubim până la cer”, a scris Tavi Clonda pe Facebook.

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall

Într-o bună zi, când era ziua lui de naștere, Gabriela Cristea i-a făcut o surpriză plăcută. Astfel că i-a cumpărat un tort, însă ea a avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care voia să-i ofere tortul.

„Prima zi de naștere, de când ne-am cunoscut, a fost în 2013. Pe atunci ne tachinam, nu mă despărțisem de fosta. Nu știam că Gabriela mi-a făcut tort, m-a invitat să mă duc undeva, dar nu am trecut pe la ea… I-am zis că nu pot ajunge că plec la Brașov. Atunci ei i-a venit ideea de a mă aștepta la Mall Băneasa. Mi-a ieșit practic în întâmpinare, mi-a zis că e cu o prietenă, dacă vreau să vin să bem un ceai.

Doar că eu nu am oprit, eu eram cu fosta în mașină, mă duceam la mama de ziua mea, plus că nu știam că mi-a făcut tort. Astfel că, ea l-a mâncat cu prietena cu care era în Mall, deși era la dietă. La ceva timp, mi-a zis că s-a ofticat atunci. Dar e bine că totul s-a terminat cu bine. Și acum mai plătesc pentru greșeala aia”, a povestit Tavi Clonda pentru Impact.ro.

Articolul Tavi Clonda, mesaj de iubire pentru altă femeie. Artistul i-a declarat dragostea pe rețelele de socializare apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Camelia