Oana Roman a vorbit în emisiunea ”Showbiz Report” despre situația în care se află în prezent Pepe și Raluca Pastramă. Cei doi divorțează după șase ani de căsnicie. În data de 20 iulie a acestui an au serbat cel de-al șaselea an de mariaj.

Oana Roman a făcut mărturisiri la TV, ieri, la Antena Stars, despre divorțul-șoc al sfârșitului de an: care ar fi adevărul din spatele ”bătăii” și ce spune despre căsniciile artistului Pepe. Fiica fostului prim-ministrul a declarat că Raluca Pastramă și-ar fi înscenat agresiunile, după ce o altă persoană i-ar fi sugerat să facă acest lucru.

”Nu-mi dau seama dacă în seara aia, într-un moment de disperare, s-a dus să facă chestia asta sau cineva i-a sugerat. Rezultatul a fost unul prost. Și pentru el și pentru ea. Pepe nu avea de unde să știe de plecarea ei la munte, pentru că nu mai locuiau împreună. Eu cred că, cumva, toți în viața asta avem și ducem o cruce. Cred că asta e crucea lui”, a declarat Oana Roman.

De asemenea, soția lui Marius Elisei a mai mărturisit în platou faptul că Pepe nu reprezintă un pericol pentru nimeni. Mai mult decât atât, Oana Roman susține că artistul le-a oferit copiilor tot ce a avut mai bun, fiind un tată bun.

”Nu cred că el și-a dorit să se ajungă la un conflict de genul ăsta. Nu știu dacă acest ordin de restricție a avut alt scop ascuns, pentru că, cu siguranță, el nu este un pericol, cel puțin pentru copii. Acel ordin a fost relativ la copii și mi s-a părut ciudat. Orice ar putea fi pe lumea asta, dar nu un pericol pentru copii”, a mai spus vedeta.

Oana Roman, despre ipoteza că Raluca Pastramă l-ar fi înșelat pe artistul Pepe

Ce spune Oana Roman despre informația potrivit căreia Raluca Pastramă l-ar fi înșelat pe artistul Pepe: „Această informație a ajuns și la urechile mele la un moment dat. Auzisem despre asta, dar eu nu mă bag de obicei în lucruri dacă nu am o informație. Au venit oameni la mine și mi-au spus: Raluca a fost cu unii la munte…Eu nu am putut să probez chestia asta și atunci nu m-am băgat. I-am spus că am auzit chestia asta. El mai auzind probabil și din altă parte, a început să își facă propria lui anchetă”.

Sursă foto: capturi video youtube

Articolul Ce spune Oana Roman despre căsniciile lui Pepe: ”Cred că asta e crucea lui” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Voicu Andreea