După ce s-a infectat cu noul Coronavirus și a stat izolat mai bine de 10 zile, astăzi Ion Ceban mers pe șantierul de pe strada Ion Creangă.

Aceasta, după ce medicii i-ar fi permis să iasă din casă pentru o plimbare de două ore, transmite emedicina.md

“Astăzi cu permisiunea medicilor am ieșit pentru 2 ore la plimbare. În primul rând am mers în teren pentru a vedea cum stau lucrurile.  Se muncește la reabilitarea străzii Ion Creangă, inclusiv în zilele de weekend.

Circulația este restricționată și chiar dacă acum este o situație mai puțin plăcută, deoarece suntem nevoiți să ocolim zona, să stăm în ambuteiaje, după vom avea parte de o stradă renovată! Oamenii de mult așteptau reparația străzi!”, a spus Ceban. 

Amintim că Primarul Capitalei, Ion Ceban, a fost testat pozitiv la COVID-19 la data de 18 martie. Primarul a menționat că se simte bine și este acasă, însă s-a izolat imediat de membrii familiei, așa cum ei nu au fost infectați. 

Sursa:

Sanatate, medicina, tratament, boli, medicamente, sfatul medicului – Sanatate, medicina, tratament, medicamente. Sfatul medicului – Consultatii online. Articole medicale: boli, afectiuni, prim ajutor, dictionar, diete, sport.

Emedicina Portal de știrihttps://emedicina.md/feed/
Author: admin