Cine este medicul stomatolog din România care seamănă leit cu Pablo Alboran. Despre Pablo Alboran știm că este unul dintre cei mai iubiți artiști la nivel mondial, așa cum, de altfel, putem aprecia că este și unul dintre cei mai prezentabili.

Ei bine, aici, când vorbim despre cât este de prezentabil artistul, îi privim fotografia, și ne ducem cu gândul instantaneu la unul dintre medicii stamatologi din România care, în ultima vreme, a fost puternic prezent în fața opiniei publice.

Cine este medicul stomatolog din România care seamănă leit cu Pablo Alboran

Despre Alin Gabor facem vorbire, medicul stomatolog care cu ajutorul șarmului său a reușit să construiască o platformă educațională pe contul său de Tik Tok acolo unde, pentru ei aproape 100k de urmăritori, abordează teme care mai de care mai interesante din zona stomatologiei.

@doctor.gabor Replying to @cristireluz #wow #doctorgabor #dralingabor #dentist #dentist #desprefatete #misiuneatiktok #doctor #trend #sanatate #fatete #bucuresti #5pasidebine #hollywoodsmile #romania #stomatolog #dinti #fyp #bruxism #spalatpedinti ♬ original sound – Doctor Alin Gabor

În plus, Pablo Alboran de România așa cum este el cunoscut pe plaiurile mioritice, este tipul acela de medic stomatolog care te ajută să învingi teama de dentist. Cu aliură de bărbat bine și, evident, cu un zâmbet de revistă, medicul stomatolog, specializat în implantologie dentară, se face remarcat, fără doar și poate, datorită activității dedicatice serioase pe care o are, deja, deși are doar 32 de ani.

Am fost șef de an, am intrat primul

„Am fost șef de an, am intrat primul, nu am avut nicio restanță, am fost mereu bursier, am organizat congrese încă din facultate, am scris articole de specialitate, am făcut practică din anu I până în anul VI. După ce am terminat facultatea, imediat, am început doctoratul, am scris o carte din care se predă la facultate. Înainte să aleg stomatologia, am făcut fotbal de performanță 10 ani, tatăl meu a fost fotbalist, unul dintre cei mai mari ai României și am avut o perioadă în care mi-am dorit să-l urmez. Mama este profesoară de biologie, înă întotdeauna și-a dorit să fie medic stomatolog. Din păcate nu a reușit, dar și-a văzut visul împlinit prin mine.”, declară Alin Gabor, medic stomatolog și asistent universitar, doctorand în estetică dentară în Dubai.

Asistent Universitar, doctorand și cu un master în derulare în Dubai, pe estetică dentară, medicul își împarte timpul între activitatea din cabinet și cea din sala de curs, acolo unde predă studenților la stomatologie.

În rolul de asistent universitar am ocazia să interacționez cu studenții

„În rolul de asistent universitar am ocazia să interacționez cu studenții și să încerc să fiu proful pe care mi l-am dorit mereu, să încerc să dau mai departe din experiența mea într-un mediu friendly, dar academic cu respect reciproc. Este o satisfacție aparte când știi că ți-ai pus amprenta pe viitorul unui om, că l-ai ghidat puțin într-un mod pozitiv. Nu e ușor să fii cadru didactic, există o pregătire continuă, participări la diverse congrese și conferinte de specialitate, dar așa am acces la cele mai noi informații medicale”, declară medicul stomatolog, Dr. Alin Gabor.

Și, dacă vorbim despre activități profesionale și studii, este important să menționăm că dr. Gabor a participat la programe de perfecționare în Italia, Anglia, New York, dar și în țară.

„Avem niște medici redutabili la nivel mondial, de la care chiar avem ce învăța”, conchide medicul stomatolog Alin Gabor.

Articolul Cine este medicul stomatolog din România care seamănă leit cu Pablo Alboran apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: ileana.ghinea