Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate apariții din showbiz-ul românesc. Deși în prezent are o carieră de invidiat, puțini sunt cei care știu cu ce s-a ocupat frumoasa brunetă înainte să devină celebră. 

Andreea Mantea provine dintr-o familie modestă care nu a putut să îi ofere foarte multe. Din acest motiv, bruneta și-a luat viața în propriile mâini și a decis să își câștige singură banii. Astfel, la numai 15 ani, vedeta de la Kanal D a lucrat pe un post de picoliță într-un restaurant.

Bruneta își aduce aminte cu plăcere de acele vremuri și nu i-a fost niciodată rușine cu ce a făcut.

„Pe la la sfârșitul clasei a IX-a, la începutul vacanței de vară, am luat ziarele și-am căutat printre anunțurile cu oferte de serviciu. Cum eram foarte mică, singurul la care mi-am dat seama că aveam șanse era cel care anunța un post vacant de picoliță într-un restaurant. M-am gătit și m-am prezentat la interviu. Am fost întrebată dacă sunt în stare să duc o tavă plină cu băuturi. Am înghițit în sec și-am zis că: Da. Când mi-au pus tava în brațe, pe tocuri fiind, după trei pași am scăpat-o.

Patroana a fost însă amabilă, mi-a spus că-i place de mine și că mă angajează, chiar dacă n-am experiență. M-am prezentat la serviciu de a doua zi” a spus vedeta într-un interviu pentru Formula As.

Andreea Mantea recunoaște că și-a cheltuit salariul pe prostii

Deși avea un salariu mic, Andreea Mantea își făcea toate plăcerile. Vedeta recunoaște faptul că la acel moment nu era deloc cumpătată și recunoaște faptul că își cheltuia banii pe tot felul de lucruri materiale.

„Sigur că toți banii pe care îi câștigam îi dădeam pe tot felul de prostii, care la vremea aia mi se păreau extrem de importante: pantofi, genți, rochițe etc”, a mai povestit aceasta, în cadrul aceluiași interviu.

 

 

Sursă foto: Arhivă Foto

Articolul Din ce a câștigat Andreea Mantea primii bani. Ce job a avut la numai 15 ani apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Hermina Hagianu