La aproape un an după botezul fiului său, Liviu Vârciu a organizat acum o petrecere grandioasă în cinstea evenimentului. Invitați au fost toți prietenii lui, dar și colegii de breaslă. 

Pe data de 28 mai 2020, Liviu Vârciu și Anda Călin au devenit părinți pentru a doua oară. Cei doi mai au împreună o fetiță, pe Anastasia, în vârstă de patru ani.

Liviu Vârciu a organizat o grandioasă petrecere de botez

Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, Liviu și Anda au făcut anul trecut doar creștinarea micuțului Matei Liviu. În timp ce petrecerea cu mulți invitați a fost amânată.

Acum, însă, cei doi au organizat un chef de cinci stele la un local de lux din Otopeni, unde au chemat mai multe vedete, potrivit click.ro.

Au fost în jur de 300 de invitați, majoritatea fiind colegii din Antena 1. Printre aceștia s-au numărat: Pepe cu iubita Jasmine, Lora cu Ionuț Ghenu, Aurelian Temișan cu Monica Davidescu, Andreea Bănică și Lucian Mitrea, Mirela Vaida, Cornel Păsat, Cezar Ouatu, Andrei Ștefănescu împreună cu fiul său și mulți alții.

Cei doi părinți celebri au vorbit și despre nunta lor. Mai exact, când va avea loc, dar și cum va arăta. Anda Călin susține că evenimentul va fi unul extrem de simplu, fără invitați.

Dacă va fi, pentru că deja nu mai punem noi accent pe așa ceva. Va fi doar cu noi doi și, eventual martorii, un preot și un fotograf”, a declarat iubita lui Liviu Vârciu.

Articolul Liviu Vârciu a organizat o grandioasă petrecere de botez pentru fiul lui. Ce vedete au fost invitate apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Maria