Meghan Markle acuză Palatul Buckingham că ”răspândeşte minciuni ”despre ea şi prinţul Harry. Într-un teaser al interviului acordat de cuplu realizatoarei americane Oprah Winfrey, Meghan a explicat cum crede că va reacţiona Palatul după ce o va auzi spunând partea sa de adevăr.

Ducesa de Sussex a spus că Palatul Buckingham nu ar trebui să se aştepte ca ea şi prinţul Harry să tacă, dacă „răspândeşte minciuni” despre ei, relatează BBC.

”Dacă acest lucru vine cu riscul de a pierde lucruri, vreau să spun că există multe care s-au pierdut deja”, a răspuns ducesa de Sussex.

„Nu ştiu cum ar putea să se aştepte să rămânem tăcuţi după tot ce s-a întâmplat în acest timp. Mai ales că familia regală joacă un rol activ în inventarea minciunilor despre noi”, a adăugat ea.

Meghan Markle, acuzată de hărţuire!

Ducele şi ducesa de Sussex au renunţat la atribuţiile regale în martie 2020, iar acum locuiesc în California. În urmă cu două săptămâni, ei au anunţat că au părăsit definitiv casa regală britanică.

Deși credeau că vor avea partea de o viață linitită odată cu acest pas făcut și finalizat, iată că lucrurile au luat din nou o întorsătură neașteătată. Meghan Markle este acuzată de hărţuire, faptă care datează din perioada petrecută la Palatul Kensington, a spus purtătorul de cuvânt al acesteia.

Ziarul Times, citat de BBC, spune că Meghan ar fi agresat doi asistenţi personali şi a subminat încrederea unui al treilea membru al personalului.

Purtătorul de cuvânt al lui Meghan a declarat că această este „întristată de acest ultim atac asupra persoanei sale, mai ales în calitate de persoană care a fost la rândul său victimă a hărţuirii şi se angajează profund să-i sprijine pe cei care au suferit dureri şi traume.”

Plângerea a fost făcută în octombrie 2018 de Jason Knauf, pe atunci secretarul de comunicare al lui Harry şi Meghan, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Meghan Markle acuză Palatul Buckingham de răspândirea unor minciuni despre ea și soțul său: ”„Nu ştiu cum ar putea să se aştepte să rămânem tăcuţi” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Hermina Hagianu