O femeie primește milioane de euro de fiecare dată când soțul ei o înșală! Pare greu de crezut, dar este adevărat. Controversatul cuplu va sărbători zece ani de căsnicie în vara acestui an.

Wanda Nara, o femeie de 37 de ani din Argentina, este model, prezentator de televiziune și impresar în sport. Iar de un deceniu este căsătorită cu fotbalistul Mauro Icardi, în vârstă de 30 de ani, care joacă la Galatasaray. Ca în orice altă relație, nu toate lucrurile au fost numai lapte și miere între cei doi.

Wanda Nara a vrut de nenumărate ori să divorțeze din cauza infidelităților partenerului ei. Însă… mereu a fost convinsă de soț să renunțe la idee. Cum?! Se pare că la mijloc este vorba despre un aranjament aparte. Wanda Nara și Mauro Icardi au semnat un contract prin care femeia își asigură câteva milioane de dolari în cazul în care bărbatul o înșală. Această compensație o ”ajută” să treacă mai ușor peste dezamăgiri și diversele problemele apărute în relație.

Fotbalistul de la Galatasary nu pare însă să fie deranjat de acest aspect. Nu de alta, dar averea sa este estimată undeva la 90 de milioane de euro.

Fotbalistul a avut peste 200 de femei

Wanda Nara a vorbit și despre felul în care-și trăia soțul ei viața înainte să o cunoască. Femeia a mărturisit că lui Mauro Icardi i-au trecut peste 200 de femei prin pat, pe care le-a ”clasificat” în funcție de continetul de origine. Însă aventurile lui s-ar fi încheiat când s-a căsătorit cu Wanda. Se pare însă că nu definitiv din moment ce au semnat un contract cu clauza de infidelitate.

Wanda Nara are cinci copii, dintre care două fete, Francesca şi Isabella, împreună cu fotbalistul de la Galatasaray: „În zece ani ni s-au întâmplat atât de multe lucruri, avem copii, fiice, ne-am mutat, am călătorit, am trecut prin probleme de sănătate, ne-am mutat din nou, am crescut împreună, ne-am certat, ne-am contrazis, am lucrat împreună, am avut proiecte, dar mai presus de toate ne-am iubit, iar iubirea e cea mai puternică, cea care vindecă totul și este pentru totdeauna”, a spus celebra impresară.

SURSA FOTO: Social Media

Articolul Nu e banc! Această femeie primește milioane de euro de fiecare dată când soțul o înșală apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Alina Nistor