Noi acuze la adresa artistului Alin Oprea de la Talisman din partea Larisei. Aceasta i-a transmis un mesaj, semn că cearta între cei doi soți nu a ajuns la final!

După o căsnicie de 22 de ani, Alin Oprea și Larisa vor să meargă pe drumuri separate, însă până în acest moment nu au ajuns la un consens. În momentul în care s-a aflat că ei își doresc să divorțeze, din ce în ce mai multe informații au ieșit la suprafață, speculații, dar și lucruri neadevărate. Larisa a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru artistul trupei Talisman, soțul ei, susținând că în condițiile în care ar continua să mintă, ar putea pierde totul.

”Crezi că dacă minți câștigi ceva? Îți spun eu, nu câștigi! Pierzi tot! Familie, prieteni și iubirea adevărată! Fii sincer și poți câștiga multe…. Mai ales respectul de sine”, este mesajul transmis de Larisa, arată Spynews.

Ce se întâmplă cu averea lui Alin Oprea

Alin Oprea de la Talisman a vorbit în emisiunea ”Xtra Night Show” de la Antena 1 despre divorțul care a scandalizat România. Alin Oprea și soția se judecă în fața judecătorilor vis-a-vis de un partaj de peste un milion de euro, iar solistul de la Talisman vorbește despre situația celor șapte proprietăți ale sale, după divorțul de Larisa.

El a investit în șapte locuințe din România și străinătate: 2 apartamente în zona Carol, donate, 1 apartament cu 5 camere, donat, o garsonieră, donată. Pe Calea Călărașilor a fost vândut apartamentul cu 2 camere, iar din această vânzare 20.000 de euro au ajuns în conturile copiiilor, iar restul banilor au însemnat avansul pentru locuința din Londra.

A primit ”interzis” la conturile bancare

Recent, Alin Oprea de la Talisman a primit ”interzis” la conturile bancare, astfel că acum nu are acces la niciun ban.

”Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele finaciare ale vieții noastre, în sensul că mi-a blocat accesul la toate conturile de bani, ale familei, până la urmă. Practic eu nu mai am acces la niciun ban din cei pe care I-am făcut în această viață și în această carieră. A pus stăpânire pe toți banii deși ea nu a muncit o zi pentru măcar un leu din acești bani”, a povestit Alin.

Sursă foto: arhivă Ciao

Articolul Alin Oprea, amenințat de fosta soție! ”Pierzi tot! Familie, prieteni și iubirea adevărată!” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Voicu Andreea