Cazul Onești. Noi detalii în cazul recent care a cutremurat România. Ce s-a aflat despre cei doi bărbați care au fost luați ostatici de Gheorghe Moroșan, amenințați cu un cuțit și apoi înjunghiați până la moarte în apartamentul din Onești.

În luna februarie, o dublă crimă a avut loc în România. Într-un apartament din Onești, doi bărbați au mers pentru a renova. Acolo, la un pont de-al unui vecin, Gheorghe Moroșan, fostul proprietar al locuinței, s-a prezentat după orele dimineții și i-a luat ostatici pe cei doi bărbați care lucrau, i-a amenințat cu un cuțit, apoi i-a înjunghiat. Potrivit Gândul.ro, cei doi lucrători care erau angajați la combinat nu ar fi trebuit să se afle la locația respectivă, deoarece nu existau proceduri și norme de detașare a lucrătorilor în afara combinatului.

”În urma acestor documente obținute de către noi, care nu fac nimic altceva decât să confirme faptul că muncitorii se aflau în acel apartament însă fără o bază legală, se analizează oportunitatea chemării în judecata civilă a Chimcomplex în vederea obținerii de daune pentru familiile celor omorâți în apartamentul lui Moroșan”, transmite avocatul Cuculis.

Cine sunt victimile criminalului din Onești, cel care a luat ostatici doi muncitori, iar apoi i-a omorât

Unul dintre bărbații sechestrați avea vârsta de 38 de ani, Silviu Iștoan, iar cel de-al doilea avea 55 de ani și se numește Dan Palatu, ambii electricieni. Bărbatul de 38 de ani rămăsese orfan de mamă la vârsta de trei ani, a fost crescut de tată, alături de fratele său.

Vă reamintim faptul că, doi muncitori care renovau un apartament în Oneşti, judeţul Bacău, au fost omorâţi de Gheorghe Moroşan, fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat că fusese evacuat. Poliţia a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ţinut cei doi muncitori ostatici, după ce negocierile dintre agresor şi forţele de ordine au eşuat. Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, unul dintre ei murind pe loc şi altul la spitalul din Oneşti.

Sursă foto: arhivă Ciao

Articolul Cazul Onești. Ce s-a aflat despre cei doi bărbați care au fost luați ostatici și apoi omorâți de Gheorghe Moroșan apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Voicu Andreea