Ce i-a lipsit cel mai mult în perioada pandemiei, cât de bine se înțelege cu soțul ei și ce spune despre relația de 14 ani pe care o are cu Vlad Huidu, dar și despre probleme de sănătate și intoleranță la gluten, ne-a povestit, exclusiv pentru Ciao.ro.

Au existat la un moment dat unele zvonuri conform cărora Giulia Anghelescu divorțează de Vlad Huidu! Cei doi sunt însă foarte bine, formează un cuplu de 14 ani și în perioada pandemiei au învățat cum să își gestioneze cel mai bine relația, astfel încât să nu mai existe certuri între ei.

“În perioada pandemiei cel mai mult mi-au lipsit prietenii mei  pe care nu i-am văzut și pe care nu îi văd în continuare pentru că sunt acasă mai mult. Mi-au lipsit foarte mult călătoriile și ieșirile cu prietenii. Dar eu am privit și privesc în continuare optimist tot ceea ce se întâmplă în această perioadă pentru că sunt absolut convinsă că nu a venit degeaba în viața  noastră și că trebuie să învățăm lucruri și toată nebunia asta ne va învață să ne întoarcem la valori.

Eu și soțul meu nu ne-am certat deloc în perioada asta de stat acasă. În prima săptămână de lockdown am zis că dacă o să trecem cu bine de prima săptămână totul va fi ok, suprinzător a fost faptul să învățăm să nu ne mai certăm deloc și am învățat faptul că certurile pe care le aveam înainte, erau, efectiv, o pierdere de vreme. Suntem de 14 ani împreună. Care este secretul relației? Cred că suntem în primul rând prieteni foarte buni, foarte foarte buni, și cred că pentru noi contează foarte mult faptul că fiecare se poate baza pe celălalt în orice moment, legat de orice subiect, în orice situație și cred că asta ne-a ajutat să rămânem atât de mult timp împreună și acum cu atât mai mult cu cât am stat și stăm foarte mult împreună, în continuare, chiar și la job!”, a mărturist Giulia pentru Ciao.ro.

Cum a descoperit intoleranța la gluten!

De doi ani de zile, vedeta  se “luptă” cu o intoleranța la gluten. Giulia încearcă să rezolve această problemăcu o alimentație sănătoasă.

“Am intoleranță la gluten, am descoperit-o acum doi ani de zile, total întâmplător. Eu eram un fel de Toma Necredinciosul, mi se părea că toată lumea suferă de această intoleranță la gluten, doar pentru că e la modă, dar am aflat pe pielea mea că nu are legătură neapărat cu moda, cât are cu sănătatea și în acest moment, de doi ani încoace, sunt tot pe regim, fără gluten. Am încercat să reintroduc alimente care să conțină gluten, însă nu a fost cu succes. Nu știu dacă mai am voie să faca asta! Am voie să mănânc orice nu conține gluten, dar în principiu mănânc doar un anumit tip de pâine, de exemplu, mâncarea trebuie făcută cu anumite condimente, e mai complicat…Mi-e poftă de pizza, paste, orice, acum, pentru că mi-e foarte foame, dar abia aștept să ajung diseară acasă și să-mi fac o pizza, fără gluten. Anul 2020 a adus foarte multe lucruri bune in viața mea, printre care și sportul. Am cred că 56 de kilograme acum,  dar aș vrea să ajung la un 55, sunt ok deocamdată. Fac zilnic sport acasă, nu merg la sală pentru că nu sunt pasionată de sală, aparate, greutăți,  lucrez eu cu mine și sunt foarte mulțumită atâta timp cât am un regim de viață echilibrat și sănătos. Cam toate se leagă și e ok într-un final!”, a mai povestit Giulia Anghelescu pentru Ciao.

 

 

Articolul Exclusiv! Care este secretul relației Giuliei Anghelescu! “Certurile pe care le aveam înainte erau o pierdere de vreme!” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Popa Dana