Diana Enache a făcut recent dezvăluiri despre relația pe care o are cu partenera de viață a tatălui său. Totodată, tânăra a vorbit și despre momentul în care părinții săi au decis să o ia pe drumuri separate.

Adrian Enache trăiește o poveste de dragoste de câțiva ani cu Iuliana Marciuc. Cei doi au împreună și un băiețel pe nume David.

Fiica lui Adrian Enache a vorbit în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro, în ce relații este cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc.

”Sunt o femeie aproape în toată puterea cuvântului, pentru că anul acesta împlinesc 25 de ani, şi îţi pot spune că avem o relaţie civilizată”, a declarat Diana Enache.

Mai mult decât atât, tânăra a vorbit și despre momentul dureros în care părinții săi au divorțat. Deși nu a fost un moment deloc ușor, Diana mărturisește că este liniștită datorită faptului că, cei doi se înțeleg mult mai bine în prezent.

”Nu am fost nici primul, nici ultimul copil ai cărui părinţi au divorţat. Mai ales că ai mei se înţeleg mai bine de când s-au despărţit. Nu a fost un final cu scandal, cu bătai, cu lucruri din astea odioase. Nu pot spune că nu m-a marcat, dar asta s-a întâmplat mai mult din cauza presiunii mediatice. Jurnaliştii stăteau în faţa blocului, aşa că nu a fost un moment tocmai uşor. Dar am învăţat şi de aici ceva”, a mai spus aceasta.

Diana Enache, momente cumplite

În urmă cu șase ani de zile, Diana a fost agresată de un bărbat, când ea se întorcea de la o petrecere, noaptea târziu

Fiica lui Adrian Enache a rămas cu cicatrici în zonele în care a fost tăiată, iar la un moment a fost sfătuită să își facă o intervenție cu laserul pentru a scăpa de semne. Diana a refuzat categoric propunerea pentru că, spune ea, este o femeie puternică și că toate aceste semne fac parte din ea.

”Sunt tăiată în mai multe zone, la gât, pe sâni, pe mâini, la tendoane, și în palme, n-au trecut încă, cicatricile sunt în continuare. S-a pus problema atunci să fac o intervenție cu laser și să scot cicatricile, dar eu sunt o fire puternică, lucrurile astea fac parte din mine, din experiența mea. Îmi arătă cât de puternică sunt când mă uit în oglindă”, a declarat Diana pentru click.ro.

Cum a reușit să treacă peste

Chiar dacă i-a fost temă în momentul în care a aflat că agresorul a fost eliberat, Diana a încercat să își înfrângă singură fricile: ”De când am aflat că a fost eliberat am trăit cu niște frici, dar mi-am dat seama că totul pornește de la cap. Dar am trecut peste prin rugăciune, pentru că pe mine rugăciunea m-a ajutat foarte mult. Sunt un om credincios, eram și înainte, dar odată cu acel eveniment neplăcut, uite că m-a ajutat”, a adăugat ea.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Fiica lui Adrian Enache, dezvăluiri incredibile despre Iuliana Marciuc. Ce spune despre partenera de viață a tatălui său apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Hermina Hagianu