Marius Elisei a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre adevăratul motiv al divorţului de Oana Roman. Bărbatul a recunoscut că viciul său a fost principalul inamic al relaţiei.

După șase ani de căsnicie, Oana Roman și Marius Elisei s-au separat, însă de dragul fetiţei lor au păstrat o relaţie civilizată. Bărbatul le vizitează în timpul său liber pe cele două, ba chiar le ajută atunci când au nevoie.

În cadrul unui interviu recent, Marius Elisei și-a deschis sufletul și a vorbit despre adevăratul motiv care a dus la divorț. Se pare că bărbatul nu se mai simţea apreciat, însă este conştient şi de greşelile pe care le-a făcut faţă de fosta soţie.

Dacă nu exista Isabela, cu siguranță totul se rupea definitiv și fiecare mergea pe drumul lui. Când veneam acasă simțeam așa o presiune, nu mai simțeam dragostea aia care era înainte, poate și eu am făcut-o pe ea să nu mă mai arecieze ca înainte, poate și din cauza băuturii, că nu am de ce să mă feresc”, a spus Marius Elisei la XNS.

Ce spune fostul soţ al Oanei Roman despre noua relaţie

Marius Elisei a răbufnit, după ce a aflat că ar avea o iubită însărcinată! În cadrul unui interviu recent, fostul soţ al Oanei Roman a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre viaţa sa sentimentală.

Astfel, bărbatul a explicat că este singur în acest moment şi nu ar fi avut cu cine să facă un copil.

„Mi se pare total deplasată această știre care a apărut. Nici nu știu de unde a apărut, și cum a apărut și care este interesul, asta 1 la mână, că nu am pe nimeni în viața mea. Și ca să demontez tot, nu am pe nimeni în viața mea, deci, nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă. Și 2 la mână, este foarte urât să apară astfel de lucruri, cum că ar fi cineva gravidă, în condițiile în care atunci când ai o relație și cu acea persoană îndeplinești o sarcină, ar fi trebuit să treci prin anumiți pași”, a declarat Marius Elisei pentru Antena Stars.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Marius Elisei a dat cărţile pe faţă! De ce s-a încheiat căsnicia cu Oana Roman: ‘Din cauza băuturii, nu am de ce să mă feresc’ apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Hermina Hagianu