Cătălin Moroșanu a rămas… pieton! Luptătorul de K1 a rămas fără permis de conducere, după ce a fost prins băut la volan.

Conform informațiilor apărute pe Realitatea.net, sportivul Cătălin Moroșanu, fostul concurent al emisiunii ”Survivor România”, a rămas fără permis de conducere, după ce a fost prins băut la volan. Acesta a fost oprit de către oamenii legii pe Bulevardul Decebal, pentru un banal control de rutină. I-au testat alcoolemia, iar aparatul etilotest a arătat că avea 0,4 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Pentru o perioadă de 90 de zile, Cătălin Moroșanu a rămas fără permis și a primit și o amendă contravențională.

Ce job a avut Cătălin Moroșanu la 18 ani

Cătălin Moroșanu a povestit într-un interviu, înainte de a se aventura în competiția care îi testează limitele la maximum, cum era în perioada copilăriei și ce corecții îi erau aplicate.

“Copil râzgâiat, mereu când făceam năzbâtii, luam bătaie, că eram cel mai mare. Mai am un frate mai mic decât mine. Am fost un copil neascultător, până la vârsta de 14 ani. Am avut un caracter rebel și în adolescență. La 18 ani am și plecat de acasă să mă descurc singur, atunci m-am angajat ca agent de pază”, povestea Cătălin Moroșanu.

„De la mama moștenesc ambiția de a merge mai departe, iar de la tata inteligența, mai ales cea emoțională. Este un foarte bun cunoscător de oameni. Mă bucur că am rămas lângă ei, că nu am plecat ca alți români în țări străine”, continuă Cătălin Moroșanu.

Faimosului îi merge bine și pe plan financiar, nu doar familial. Cătălin Moroșanu și-a publicat declarația de avere înainte de alegerile locale. Faimosul a fost răsplătit cu 70.000 de euro în perioada 2019-2020 pentru aparițiile sale televizate. Totodată a încasat 53.000 de euro în ultimul an, 37.000 de euro doar din sport și 16.000 de euro de la televiziunile cu care are contract.

Sursă foto: captură video Youtube

Articolul Probleme pentru Cătălin Moroșanu! Luptătorul a rămas fără permis de conducere apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Voicu Andreea